ΤΙ… ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕ Ο ΦΡΟΥΖΗΣ πριν από το βιογραφικό του

Στο https://www.documentonews.gr διαβάσαμε:

 Όμως ο Μr Novartis δεν έχει στο βιογραφικό του μόνο αδιόρατο στοιχείο τις στενές σχέσεις με τη ΝΔ και τους ηγέτες της αλλά και γκρίζες πλευρές που θέτουν σοβαρά ερωτήματα και για τον ίδιο και για όσους τον είχαν εντάξει στον κύκλο εμπιστοσύνης τους. Το 1998, ο Κ. Φρουζής είχε συλληφθεί γιατί επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε 11χρονο κοριτσάκι. Η σύλληψη του άγνωστου τότε Φρουζή είχε απασχολήσει τον Τύπο και είχε σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του, αλλά οι γονείς του παιδιού απέσυραν τη μήνυση στο δικαστήριο όταν, όπως δηλώνει στο Documento το ίδιο το θύμα, δεν ήθελε να ξαναζήσει την τραγική ιστορία. Eτσι δικαιοσύνη δεν αποδόθηκε ποτέ, παρότι οι αστυνομικές πληροφορίες μιλούσαν και για άλλα παιδιά-θύματα. Ο κ. Φρουζής λίγα χρόνια αργότερα έγινε παντοδύναμος και κατάφερε να γίνει φίλος του ίδιου του Κυρ. Μητσοτάκη, υπέρ του οποίου δραστηριοποιήθηκε ως λομπίστας και πολιτικός υποστηρικτής.

Το μικρό κορίτσι έγινε γυναίκα και παρόλο που έχουν περάσει είκοσι ολόκληρα χρόνια η Μαρία (δεν είναι το πραγματικό της όνομα αυτό ) θυμάται ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια από την ημέρα που αυτός ο άγνωστος άντρας την πλησίασε με το αυτοκίνητο του ημίγυμνος.

«Είναι απίστευτο, τα θυμάμαι όλα» λέει στο Documento και είναι χαρακτηριστικό ότι όταν την εντοπίσαμε χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτά για να επιβεβαιώσει με κάθε λεπτομέρεια τόσο το περιστατικό αλλά και τα έγγραφα από τις καταθέσεις που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα . Η Μαρία δεν έμαθε ποτέ από τους δικούς της το όνομα του άντρα που μια μέρα αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία για την άσεμνη συμπεριφορά του σε ανήλικο. Θυμάται όμως με ανατριχιαστικές λεπτομερείς όλο το περιστατικό, όπως ακριβώς το περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες καθώς και ο αστυνομικός που την συνέλαβε.

«Γύριζα από το περίπτερο στο σπίτι μου και αυτός ο κύριος με σταματάει και ρωτάει που είναι το δημοτικό. Σταματάω κι εγώ και του λέω ότι έχει δύο δημοτικά ένα από εδώ και ένα από εκεί. Και μου λέει ψάχνω τη Θεώνη, εμένα πήγε το μυαλό μου σε μια θεία μου και γυρνάω και τον κοιτάω. Ηταν γυμνός και μου έδειχνε ένα πορνοπεριοδικό με μια γυμνή γυναίκα. Το βλέπω εγώ και φρικάρω 11 χρόνων παιδάκι και σηκώνομαι και φεύγω τρέχοντας και πάω στο σπίτι μου που ήταν δίπλα». «Δεν με ακούμπησε, δεν πρόλαβε κιόλας γιατί ήμουν έξω από το αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού. Θυμάμαι όμως ότι ήταν σιχαμένος» περιγράφει η Μαρία.

Η Μαρία το είπε κατευθείαν στους γονείς της και εκείνοι έτρεξαν να προλάβουν τον άγνωστο άντρα αλλά είχε εξαφανιστεί. Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα την επόμενη μέρα το πρωί, ο ίδιος άντρας έκανε βόλτες έξω από το σπίτι του κοριτσιού με το ίδιο αυτοκίνητο και τις ίδιες μάλλον διαθέσεις. Αμέσως το λέει στον πατέρα της και στον θείο της οι οποίοι βγαίνουν έξω τρέχοντας, τον πιάνουν και καλούν την αστυνομία.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Την Τρίτη, 21 Ιουλίου 1998, οι εφημερίδες του Ηρακλείου κυκλοφορούν με εκτεταμένα ρεπορτάζ για άντρα που συνελήφθη να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα και πορνοπεριοδικά σε 11χρονο κοριτσάκι. Ο συλληφθείς είναι ο χημικός μηχανικός από την Αθήνα Κωνσταντίνος Φρουζής, ο οποίος «συνελήφθη με αδαμιαία περιβολή στην Αλικαρνασσό ύστερα από καταγγελίες γιατί κυκλοφορούσε γυμνός με το αυτοκίνητό του και μάλιστα επέδειξε τα γεννητικά του όργανα». Η επίδειξη έγινε σε ένα 11χρονο κοριτσάκι το οποίο προσέγγισε με το πρόσχημα ότι ήθελε να τη ρωτήσει αν ξέρει πού μένει μια κοπέλα με το όνομα Θεώνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «το κοριτσάκι απάντησε αρνητικά και αυτός της έδειξε τη φωτογραφία μιας γυμνής γυναίκας από ένα πορνοπεριοδικό λέγοντας “αυτή είναι η Θεώνη”. Παράλληλα τράβηξε μια πετσέτα που είχε απλώσει στα πόδια του, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα. Η 11χρονη έφυγε τρέχοντας, μπήκε στο σπίτι και ενημέρωσε τους γονείς της». Ο επιδειξίας εξαφανίστηκε αλλά εμφανίστηκε με τον ίδιο τρόπο την επόμενη μέρα οπότε και συνελήφθη γυμνός από την αστυνομία.

Στην έκθεση έρευνας και κατάσχεσης γίνεται αναφορά στο πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Φρουζή και κατασχέθηκε. Πρόκειται για τα περιοδικά τα οποία η 11χρονη κατέθεσε ότι της έδειξε ο Φρουζής επιδεικνύοντας ταυτόχρονα τα γεννητικά του όργανα Στην κατάθεσή του ο αστυνομικός που συνεέλαβε τον Φρουζή κάνει μεταξύ(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.