Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Φρουζή αλλά βλέπει «αθλιότητες Βαξεβάνη»

Στο https://www.documentonews.gr διαβάσαμε:

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αντί σαφών απαντήσεων για τις σχέσεις του με τον κατηγορούμενο στο σκάνδαλο Novartis, επιχείρησε να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα λέγοντας μεν πως έχει συναντήσει το Φρουζή αλλά επισημαίνοντας ότι αυτό έγινε όταν δεν ήταν πλέον στη Novartis.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή σήμερα, αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις του Documento για τις σαμπάνιες Φρουζή και Μητσοτάκη στο σπίτι του πρώτου και για τα mails που επιβεβαιώνουν τη φιλική σχέση ανάμεσά τους.

«Πάρτε το απόφαση κ. Μητσοτάκη. Και σας παρακαλώ, μεταφέρετέ το και στους φίλους σας τους Φρουζήδες και τους άλλους επιφανείς επιχειρηματικούς παράγοντες που νομίζουν ότι η χώρα τους ανήκει. Η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω. Η Ελλάδα στάθηκε στα πόδια της και φεύγει προς τα εμπρός. Δε θα καταφέρετε να ξαναγυρίσετε τους Έλληνες στη μιζέρια και στην αναξιοπρέπεια. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του παραδέχτηκε μεν ότι έχει συναντήσει τον Φρουζή αλλά επιχείρησε να υποβιβάσει τη σχέση του με τον Mr Novartis λέγοντας πως τον είδε όταν δεν ήταν πια διευθύνων σύμβουλος της «αμαρτωλής» φαρμακευτικής.

«Τα mails που επικαλείστε», είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, «αναφέρονται σε μια περίοδο που δεν ήταν διευθύνων σύμβουλος της Novartis και σε μια περίοδο που δεν είχαν καν εκδηλώσει την πρόθεσή μου να είμαι πρόεδρος της ΝΔ».

«Και επικαλείστε αυτό το δημοσίευμα. Είστε άθλιος συκοφάντης. Ντροπή και κατάντια για τη χώρα. Ντροπή», συνέχισε ανεβάζοντας τους τόνους ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν σχολίασε καθόλου τα των… offshore και επιτέθηκε ξανά στο δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη αλλά και το γνωστό δικηγόρο, Γιάννη Μαντζουράνη χαρακτηρίζοντάς τους ως «εκλεκτούς του παρακράτους» που έχει φτιάξει ο πρωθυπουργός.

Βέβαια, ο κ. Μητσοτάκης δεν μας είπε τίποτε για το «χρυσό» βιογραφικό που του έστειλε ο Φρουζής ούτε για το τί είπαν στο δείπνο στο σπίτι του Φρουζή στην Πεντέλη μαζί με τους υπόλοιπους.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.