ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ εκλογές

Κυκλοφορεί πολύ στα κομματικά επιτελεία αυτό που θα σας πω, αναφέρει ο Μικροπολιτικός της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ». Σύμφωνα, λέει, με πληροφορίες που τους μεταφέρουν πηγές που δεν θεωρούν αναξιόπιστες στο Μαξίμου εξετάζουν το ενδεχόμενο να στήσουν τις εθνικές κάλπες στις 24 Μαρτίου του 2019.

Εγώ τι να πω τώρα; Θα παραφράσω ελαφρώς τον Ανδρέα Παπανδρέου και θα επισημάνω ότι τα τριήμερα των εθνικών επετείων δεν τα χαλάμε. Α! Μιας και είπα κομματικά επιτελεία, θυμήθηκα ότι προχθές στη Σεβαστουπόλεως έκαναν πολιτικό συμβούλιο.

Ανέδειξαν τους υπεύθυνους για τους επτά σημεία πολιτικής που βγήκαν από το συνέδριό τους – που είναι κάτι σαν τομεάρχες, αλλά όχι ακριβώς τομεάρχες – και θα τους συντονίζει ο Γιώργος Μαυρωτάς. Επίσης μαθαίνω πως αν και τίποτα δεν έχει κλείσει, μάλλον θα στηρίξουν Σπύρο Βούγια – Νίκο Νυφούδη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης λόγω των γνωστών σχέσεων του κόμματος με τον Νυφούδη….

Πηγή: https://www.in.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.