ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ γιατί ναυάγησε το 1ο Προσυνέδριο του Μητσοτάκη και μάλιστα με την παρουσία του ως «επόμενου Πρωθυπουργού»


Αυγερινός Χατζηχρυσός
Απόφασισε που λέτε η Νεα Δημοκρατία να κάνει το 1ο Προσυνέδριο στην Β’Πειραία, που όπως λένε πολλοί «βγάζει κυβερνήσεις», λόγω του ότι συνήθως όποιος κερδίσει τις λαϊκές δυτικές συνοικίες είναι και ένδειξή ότι έχει πείσει και την υπόλοιπη επικράτεια. Φυσικό και λογικό, σε τέτοιες λαϊκές συνοικίες που μαστίζονται από την Ανεργία να έχεις θέμα την…Ανεργία.

Αλλά έλα που τα βόδια που έχει στο επιτελείο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τόσο «Αριστοι» με τα Χαρβαρντ, τα Κολέγια, τις πισίνες και τους μπάτλερ που δεν ξέρουν καν τι θα πει εργασία!

Εβαλαν στο ερωτηματολόγιο ερωτήσεις που αν και είναι λογικές στους Αριστους που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα Μπανανία, για έναν κανονικό άνθρωπο είναι το λιγότερο πρόκληση και προσβάλει την νοημοσύνη του!

Οπως είναι επόμενο, το Προσυνέδριο ναυάγησε, αφοί οι δημοσιογράφοι, οι πολιτευτές, ο Κυριακος Μητσοτάκης, η συνοδεία του και οι…πολίτες δεν ξεπέρασαν τα 150 άτομα στο σύνολο, σε μια περιοχή με πάνω από 200.000 δημότες!

Αυτό γιατί η Μαρία Αντουανέτα της Πολιτικής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε τους Ελληνες, στο προσυνέδριο με θέμα την Εργασία, αν θα ήθελαν να δουλέψουν σαν σκλάβοι σε Γαλέρα με αντάλλαγμα τις επενδύσεις.

Δείτε κι εσείς το Ερωτημα:
ΣΥΝΕΔΡΙΟ-2

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.