ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τη Μαρία Σπυράκη – Όταν είχε προκαλέσει την απορία του Νίκου Χατζηνικολάου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείγμα για το πως ονειρεύεται την Ελλάδα έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης με την απόφαση να αποκεφαλίσει τον Βασίλη Κικίλια και να τοποθετήσει νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος την ευρωβουλευτή και πλήρως απαξιωμένη δημοσιογράφο, Μαρία Σπυράκη με αναπληρωτές την Σοφία Ζαχαράκη, τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον Νίκο Ρωμανό και τον Σπύρο Σταυρίδη.
Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα πανικού από την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την κατρακύλα που έχει ξεκινήσει στις δημοσκοπήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζεται έτοιμος για τη μεγάλη ανατροπή.
Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να τοποθετήσει στο τιμόνι της επικοινωνίας του κόμματός του την ανεκδιήγητη δημοσιογράφο η οποία, εκτός του υπονομευτικού ρόλου σε βάρος της χώρας που έχει διαδραματίσει ως ευρωβουλευτής της ΝΔ (Ναι, την πληρώνουμε και για αυτό), είχε δηλώσει πως γνώριζε για τα αεροπλάνα που έφερναν λεφτά από το εξωτερικό την περίοδο του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 χωρίς να μεταδοθεί η είδηση.
“Γνώριζα ότι τροφοδοτούνταν οι τράπεζες από τον Μάιο έως τον Ιούνιο μετρητά διότι υπήρχε μεγάλη απόσυρση χρημάτων. Η συνείδησή μου, ως πολίτη, ως Ελληνίδας, δεν μου επέτρεψε να δω το δημοσιογραφικό μου συμφέρον. Εκτίμησα ότι δεν έπρεπε να το πω. Το πήρα στο “μαξιλάρι μου”…”. Αυτά είχε δηλώσει τότε από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου η Μαρία Σπυράκη. 
Ο Νίκος Χατζηνικολάου τότε είχε διατυπώσει από την πλευρά του μια εύλογη απορία: «Έχει δικαίωμα να αποκρύπτει την είδηση ο δημοσιογράφος;». «Η χώρα τότε καιγόταν και εκτίμησα ότι δεν έπρεπε να το πω. Πίστευα ότι αυτό ήταν το εθνικό μου καθήκον…
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
https://www.youtube.com/watch?v=_sJiqC_3_VMrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.