Νέο επεισόδιο στην άγρια κόντρα: Με άρθρο του ο Τράγκας περνάει γενεές δεκατέσσερις τον Κικίλια

Ο Γιώργος Τράγκας συνεχίζει την κόντρα που ξέσπασε χθες με τον εκπρόσωπο της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια (Διαβάστε ΕΔΩ)
Με άρθρο του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Γιώργος Τράγκας περνάει γενεές δεκασσέτερις τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας πιο προσωπική την επίθεση, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας σχετικά με την ασθένεια του Γιώργου Τράγκα.
Μετά την «κατηγορία» του «διαβητικού» που άσκησε ο Κικίλιας στον Τράγκα, ο δεύτερος υπογράμμισε ότι «η επίμαχη αποστροφή του αποτελεί μία έμμεση παραδοχή πως «οι διαβητικοί είναι άτομα ειδικών αναγκών, άρα έχουν αποσταθεροποιημένη κρίση».
Ο Γιώργος Τράγκας στηλιτεύει το γεγονός ότι με την αναφορά αυτή ο κ. Κικίλιας «ήθελε να υποτιμήσει την κρίση μου, να αποδυναμώσει τα ερωτήματά μου και την ένταση της φωνής μου στο μικρόφωνο».
Αυτό στο οποίο στέκεται στο άρθρο του είναι όπως τονίζει πως «το χειρότερο είναι ότι ο συνομιλητής μου ήταν γιατρός. Δεν έχει σημασία εάν είναι καλός ή κακός γιατρός, αυτό δεν μπορώ να το κρίνω, γιατί δεν πήγα να με εξετάσει ποτέ, ούτε έτυχε να πάει κάποιος φίλος μου».
Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο παράλληλα σημειώνει δηκτικά πως «ομολογώ ότι δεν έχω ακούσει κανέναν ασθενή να τον είχε θεράποντα ιατρό», αφήνοντας σαφείς αιχμές για την ιατρική του ιδιότητα.
«Δεν λες σε κάποιον σε δημόσια θέα, στην τηλεόραση, προσέχετε τον καρκίνο σας ή σε ποιο στάδιο είστε. Δεν λες σε κάποιον άλλον στο ραδιόφωνο, επειδή σε ρωτάει ή σε αντικρούει σκληρά, πώς πάει η λευχαιμία σας, βρήκατε μόσχευμα;» προσθέτει.
Επιπλέον, για μία ακόμη φορά σημειώνει πως «σε άλλες ηγεσίες της ΝΔ, δεν θα είχε επιλεγεί ο κ. Κικίλιας για εκπρόσωπος Τύπου, απλά και μόνο επειδή επαναλαμβάνει χωρίς επιδεξιότητα και συνειρμό ότι «αυτοί που είναι ήδη πάνω πρέπει να φύγουν και ότι η ΝΔ θα τα κάνει καλύτερα»…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.