Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επιστρατεύει τον αρχιερέα της διαπλοκής στην υπηρεσία του Μητσοτάκη

Βήμα στον καταστροφέα της σύγχρονης Ελλάδας δίνει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσφέροντας δώρο Kinder έκπληξη στον Μητσοτάκη. Ο αρχιερέας της διαπλοκής επιχειρεί μια απέλπιδα προσπάθεια αποδόμησης… του αφηγήματος της κυβέρνησης, δηλώνοντας στον Κυριάκο οτι, όπως τότε που επιλήφθηκε προσωπικά του διορισμού του, έτσι και τώρα είναι παρών. Στην απελπισμένη επάνοδο του έχει το θρασος να μιλά για πρωτόγνωρη οικονομική ύφεση και συρρίκνωση της κοινωνικής συνείδησης.
Ποιός; Ο Σημίτης των σκανδάλων της Siemens, των Ολυμπιακών Αγώνων, των εξοπλιστικών, των εγκληματικών swaps και του εθνικού εγκλήματος του χρηματιστηρίου.
Ο άνθρωπος που ενορχήστρωσε τα εγκληματικά σκάνδαλα των  Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννου Παπαντωνίου, Τάσου Μαντέλη, Θεόδωρου Τσουκάτου, σκάνδαλα για τα οποία ουδέποτε λογοδότησε.
Ο εθνικός προδότης που… κοιμόταν τη νύχτα της εθνικής ντροπής των Ιμιων!
Κι έχει το θράσος να μιλάει για ευθύνες του πολιτικού συστήματος, ως μια γνήσια εκδοχή της γνωστής παροιμίας «σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι», θεωρώντας οτι οι Έλληνες είναι χρυσόψαρα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.