Άδωνις Γεωργιάδης: Ο μεγαλύτερος πολιτικός αρλεκίνος της μεταπολίτευσης (”Ιστορικά”…βίντεο)

Εάν έλεγε κάποιος πριν 30 χρόνια ότι ένας τύπος σαν τον Γεωργιάδη θα κατάφερνε να γίνει υπουργός και αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οπωσδήποτε θα γινόταν αντικείμενο σεναρίου ελληνικής ταινίας. Τότε βλέπετε, ο μοναδικός που θα μπορούσε να συγκριθεί με τον άδωνι Γεωργιάδη είναι ο θρυλικός «Αχόρταγος » με τον Γιάννη Γκιωνάκη στον κύριο ρόλο. Τότε που ένας παλιάτσος από το πουθενά έφτασε σε σημείο να απαιτεί να γίνει υπουργός φωνάζοντας: Φέρτε μου κατουρημένες ποδιές να φιλήσω!
Και όμως, ο κωδικός αχόρταγος ενσαρκώθηκε πλήρως στο πρόσωπο του άδωνι Γεωργιάδη. Και δυστυχώς δεν είναι πλάκα. Μιλάμε για έναν τύπο που με την ίδια ευκολία προωθεί μηχανάκια που σβήνει τον καρκίνο από τα τσιγάρα, βιβλία που βρίζουν την ορθοδοξία, βιβλία που  βρίζουν Τους εβραίους, έως πολυτελή ξενοδοχεία στη Ρόδο που είχαν την τιμή να φιλοξενήσουν τον μέγα αυτό πολιτικό αρλεκίνο.
Ο άνθρωπος που δεν διστάζει να ζητήσει συγγνώμη από όσους εξύβριζέ στο παρελθόν, προκειμένου να τύχει της εύνοιας τους και να ανελιχθεί ως φίδι που ξέρει να αλλάζει το πετσί του, σε ανώτερα αξιώματα. Καραμαλής, Παυλόπουλος, Μητσοτάκης, Σαμαράς, Βαρδινογιάννης, Τράγκας, δεν έχει όρια στην αναζήτηση της συγχωρέσης και της πολιτικής σπέκουλας.
Κύριοι της ΝΔ είναι αδιανόητο να παριστάνετε στην Ευρώπη και στην Ελλάδα τους εκσυγχρονιστές και υπέρμαχους της ιδεολογίας του φιλελευθερισμού όταν κρατάτε αντιπρόεδρο τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη. Έναν πολιτικό αρλεκίνο ο οποίος δυσφημεί όχι μόνο τη Νέα Δημοκρατία αλλά όλο το πολιτικό σύστημα και την Ελλάδα στην Ευρώπη.
Δύο είναι οι λόγοι που στηρίζουν με ακλόνητα στοιχεία αυτό το οποίο σας λέμε. Από τη μια πλευρά το υβριστικό ύφος του απέναντι σε όλους τους ανθρώπους της παράταξης σας, συμπεριλαμβανομένου του νυν προέδρου,  όσες συγγνώμες και αν έχει ζητήσει.
Ας θυμηθούμε λίγα απο τα βίντεο για οτι έλεγε:
Τον Προκόπη Παυλόπουλο
Τον Κώστα Καραμανλή
Τον Αντώνη Σαμαρά
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Τον Κωνσταντίνο Καραμανλή
Τους Εβραίους
Την Ορθοδοξία
Το Άγιο Φως
Το μηχανάκι που «σβήνει τον καρκίνο από το τσιγάρο»
img_3241
Τους συνεργάτες του Σώρρα…και η λίστα δεν έχει τελειωμό για τα παραμύθια σας.
Η πολιτική σας ύπαρξη λοιπόν στηρίζεται στην λήθη των πολιτών. Μόνον πολίτες σε λήθαργο μπορούν να σας εμπιστευθούν. Και αυτό είναι η μέγιστη δυστυχία για οποιονδήποτε πολίτη που έχει ένα ελάχιστο ψήγμα ηθικής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.