Λαγός ο Μητσοτάκης και η παρέα του από την μεγάλη δικαίωση Καραμανλή και την αποκάλυψη του εγκλήματος Σημίτη!

Ο σεβασμός και η ανάδειξη της αλήθειας (μεθοδευμένη είσοδος της Ελλάδας στο Μνημόνιο) είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πορευτεί με κοινωνική σταθερότητα το κόμμα που ισχυρίζεται πως θα βγάλει τη χώρα από το Μνημόνιο.
Ο σεβασμός στην ιστορία και τους αρχηγούς που προσέφεραν με πατριωτισμό στο κόμμα τους και πρωτίστως στην πατρίδα μας, είναι αναγκαία συνθήκη για την κομματική διεύρυνση και όχι τη συρρίκνωση.
Και τα δύο ανωτέρω τα αγνοεί επιδεικτικά ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ.
Εξηγούμαστε:
Η παρουσίαση του βιβλίου στο ΕΒΕΑ (Η ελληνική πολιτική οικονομία 2000-2015 – Από την ΟΝΕ στο Μηχανισμό Στήριξης») που έκανε σαφές για μία ακόμη φορά πως η Ελλάδα μας εκτροχιάστηκε επιτηδευμένα τόσο με τη σκανδαλώδη διαχείριση του Κώστα Σημίτη, όσο και με το δανειακό στραγγάλισμα και την αλλοίωση στοιχείων ελλείμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, έπρεπε να είναι σημαία ΗΘΙΚΗΣ για τη Νέα Δημοκρατία που επιθυμεί μία πραγματική Συμφωνία Αλήθειας με τους πολίτες.
Σε μία τέτοια εκδήλωση – αποκατάστασης της αλήθειας – δεν χωρούσε κάτι λιγότερο από την παρουσία του Προέδρου της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Βεβαίως δεν υπήρχε ούτε κάποιος αντιπρόεδρος, ούτε ο γραμματέας του κόμματος. Κανείς! Και αυτό γιατί σύμφωνα με το νέο δόγμα η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας έχει ξεκινήσει από το 2012 και ειδικότερα από τη στιγμή που ο νυν Πρόεδρος υπουργοποιήθηκε.
Στην ίδια εκδήλωση όμως, υπήρχε πλήθος κόσμου και στελεχών που έχουν μέσα τους ριζωμένη τη μόνη αλήθεια πατριωτισμού, όπως αυτή εκφράστηκε σε διαφορετικούς χρόνους από τον Κώστα Καραμανλή και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Και ο κόσμος δεν κάνει λάθος. Γι αυτό άλλωστε η ΝΔ με αυτούς τους δύο αρχηγούς, δημιούργησε προϋποθέσεις μεγάλης κοινωνικής και εκλογικής συσπείρωσης, τόσο, που τρόμαξε τα συμφέροντα, τόσο που πολεμήθηκαν αμφότεροι με μεθόδους χυδαίες και εκτός παραδοσιακής πολιτικής ευπρέπειας.
Το μεγάλο ηθικό πλεονέκτημα της ΝΔ που επιθυμεί να βάλει ένα τέλος στο Μνημόνιο είναι η δική της εποχή, της πρόσφατης αλήθειας, πριν το Μνημόνιο!
Κάθε άλλη σκέψη οδηγεί σε απολιτίκ συμπεριφορές που αποπροσανατολίζουν το εκλογικό σώμα και δημιουργούν σύγχυση. Είναι αδιανόητο η Νέα Δημοκρατία να γίνει κόμμα εξουσίας με ευρεία κοινωνική αποδοχή έχοντας στις τάξεις της συνεργάτες του Σημίτη τους συνεργάτες στο εθνικό έγκλημα, ανάλγητους νεοφιλελεύθερους και ως αντιπρόεδρο ένα ακροδεξιό καιροσκόπο. Μία τέτοια Νέα Δημοκρατία, θα έρθει στην εξουσία, μόνο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει χάσει την εκλογική του δύναμη και ως εκ τούτου δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό.
Δύο δρόμοι υπάρχουν για μία Νέα Δημοκρατία μεγάλη και για μία πατρίδα ενωμένη. Ο εξής ένας! Της Αλήθειας και του Φωτός!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.