Παγκόσμιοι ηγέτες συναντούν τον «βούδα» Καραμανλή, όταν ο «Αριστος» Μητσοτάκης τρώει πόρτα διαρκώς;

Αλλή μια πόρτα μετά τον Ομπάμα και τον Πούτιν, έφαγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι από τον Μακρόν. Ο «αριστος» ξεροστάλιασε έξω από την Γαλλική Πρεσβεία για να καταφέρει να συναντήσει τον Γάλλο Πρόεδρο, εκτός προγράμματος στις 09:00 στο τραπεζάκι που έπινε τον πρωϊνό του γαλλικό καφέ με κουλουράκια, πριν ξεκινήσει το κανονικό επίσημο πρόγραμμα του στι 10:00, κατά το οποίο μάλιστα βγήκε σέλφι με πολλούς Αθηναίους πολίτες, ενώ ο Μητσοτάκης έκανε μόνος του δηλώσεις!
Γιατί τα λέω αυτά; Μα γιατί ο «σιωπηλος», ο «βούδας» όπως τον αποκαλούν οι δημοσιογράφοι του Σημιτισταν και η ακροδεξιά μετάσταση του Μητσοτάκη, παγκόσμιοι ηγέτες συναντούν τον Κώστα Καραμανλη, 8 χρόνια μετά την αποχώρηση του από την Πρωθυπουργία
Φυσικά δεν έπαιξε στα ΜΜΕ των βαρώνων του Μητσοτάκη, αν και θα ήταν διαφήμιση για την Νεα Δημοκρατία (ΞΙΔΑΚΙΑ μπουμπουκο), αλλά κατά την επίσκεψη του στην Ελλάδα προχθες, ο Γάλλος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρεμπέλο ντε Σοουζα κάλεσε τον Κώστα Καραμανλή στον Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάννια» όπου διέμενε και έμειναν για πολλές ώρα συζητώντας για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή ήπειρο.
Καραμανλής και ντε Σοουζα υπήρξαν και οι δυο αντιπρόεδροι στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και τους συνδέει βαθιά και μακρόχρονη φιλία και έχουν πολλά να πουν.

netakias

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.