ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ της Ομάδας Μητσοτάκη με ΠΛΑΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ για τον Τσίπρα!

Τέτοιες πατάτες ούτε ο τρολ του Κιμ Γιονγκ Ουν δεν θα έφτιαχνε.
ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ:Πείτε στο Σημιτόπαιδο τον Τάκη να σοβαρευτεί γιατί μόνο ρεζίλι σας κάνει
ΟΛΑ στο βίντεο είναι ψέμματα ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ!
α) Η 2η αξιολόγηση έκλεισε με 4,9 δις αρνητικά μέτρα και 7,5 δις θετικά μέτρα. Άρα ναι, έκλεισε με θετικό τρόπο!
β) Δεν λέει πουθενά ότι τα μέτρα θα εφαρμοστούν εντός του 2017, αλλά ότι θα οριστικοποιηθούν. Μάλλον ο Τάκης απευθύνεται σε μη γνώστες της Ελληνικής!
γ) Σε σχέση με τους συνταξιούχους, η ΝΔ καταψήφισε την επιστροφή μιας σύνταξης με τη μορφή επιδόματος το Δεκέμβρη του 2016 και μάλιστα κατήγγειλε κιόλας την κυβέρνηση στους δανειστές επειδή τόλμησε να τους την δώσει χώρο την… άδεια τους!
δ) Η Ελλάδα ΔΕΝ είχε ύφεση το 2016. Το τελικό της νούμερο ήταν στο 0,0% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που επικύρωσε η Eurostat. Κάτι που σημαίνει ότι ναι μεν δεν είχε ανάπτυξη, αλλά δεν είχε ούτε ύφεση. Σταμάτησε δηλαδή η εποχή της βαριάς ύφεσης που άφησαν κληρονομιά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!
ε) Η Ελλάδα είναι ΠΡΩΤΗ στην απορρόφηση κονδυλίων από το πακέτο Γιούνκερ σε ΟΛΗ την ΕΕ σύμφωνα με τα επίσημα -δικά τους- στοιχεία κι οι δημόσιες επενδύσεις όντως αυξήθηκαν.
στ) Ας τον ενημερώσει κάποιος πως η ΝΔ είχε υπογράψει 4,5%… πάμε πάλι… 4,5% μέχρι το 2022 και στη συνέχεια 3,5%… ξανά… 3,5% μέχρι το 2060! Κι ο Τσίπρας κατάφερε να μειωθεί το 4,5% της ΝΔ σε 3,5% μέχρι το 2022 και το 3,5% της ΝΔ σε ΜΟΛΙΣ 2% έως το 2060! Απλά εγκυκλοπαιδικά το σύμφωνο σταθερότητας της Ευρωζώνης προβλέπει υποχρέωση ΜΟΝΙΜΗ για 2,5% σε ΟΛΑ τα κράτη μέλη της. Πολύ απλά πέτυχε το αδιανόητο να είμαστε θετική εξαίρεση για όλη την Ευρωζώνη και να καταστρατηγούνται οι ίδιοι οι κανόνες της υπέρ μας!
ζ) Επέκταση των απαλλαγών για τον ΕΝΦΙΑ υπήρξε (200 εκατομμύρια μείον) και η ΝΔ την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ πριν δυο μήνες. Δεν απευθύνεται σε αρνιά!
η) Η προστασία της Α κατοικίας ψηφίστηκε από αυτή την κυβέρνηση με τροποποίηση του «νόμου Κατσέλη» έτσι που να καλύπτει το 94% των περιπτώσεων. Σε αντίθεση με τη ΝΔ που είχε ψηφίσει πλειστηριασμούς για τους πάντες κι ήταν η αιτία που διαγράφηκε ο Πολυδωρας που το καταψήφισε. Δεν έχουμε αμνησία!
θ) Ο ακατασχετος λογαριασμός έγινε!
ι) Στο Ελληνικό η επένδυση από την κυβέρνηση αυτή ξεμπλόκαρε. Την είχε μπλοκάρει η ΝΔ για λόγους που Βορίδης-Λαζαριδης (είχαν αναλάβει τη διαπραγμάτευση με το Λατση) μπορούν να σε ενημερώσουν. Αυτή τη στιγμή δεν προχωρά μόνο γιατί έχουν προσφύγει Δασαρχείο κ Αρχαιολογία στο ΣτΕ, από την κυβέρνηση έχει δοθεί κανονικά εκκίνηση!
ια) Το ΣτΕ ΔΕΝ έκρινε το νόμο Παπά αντισυνταγματικό, αλλά ΜΟΝΟ το άρθρο 2. Ο νόμος ισχύει κανονικότατα και με βάση αυτό το νόμο το ΕΣΡ επαναλαμβάνει το διαγωνισμό βάζοντας προς είσπραξη ακριβώς το ίδιο αντίτιμο!
Η χώρα έχει ανάγκη από σοβαρή αντιπολίτευση. Πάρτε τα κλειδιά της ΝΔ από το Σημίτη μπας και ανακρούσει το κόμμα πρύμναν και προσφέρει τίποτα στον τόπο. Μέχρι τώρα προσφέρει μόνο γέλιο!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ  ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ο Δημήτρης για το netakias.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.