ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ-Ο Βενιζελος δηλώνει Σαμαρικός κι ο Λοβερδος σκούζει για να τον προσέξει κάποιος αρχηγός

.
Μαρία Μπαλάφα
Μέχρι το Νοέμβριο που θα γίνουν οι εκλογές για τον αρχηγό του νέου πολιτικού φορέα (που θα ιδρυθεί μετά την εκλογή του αρχηγού) θα δούμε πολλά και θα γελάσουμε πολύ.

Αξίζει όμως να παρακολουθούμε τη συμπεριφορά δύο ανθρώπων.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν αυτοπροσδιορίζεται όχι μόνο ως βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά ούτε καν ως πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αρέσκεται να δηλώνει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά.
Έκανε πρόσφατα μια δήλωση ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι εσωκομματικές διαδικασίες, αλλά η χώρα φανερώνοντας σαφώς ότι θα συστρατευθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος που δεν ξέρει προς τα που να ακουμπήσει. Το επόμενο διάστημα ακόμα κι αν ρωτούν το Λοβέρδο τι καιρό κάνει αυτός θα απαντάει ”εγώ από τον πολιτικό μου φορέα, το ΠΑΣΟΚ, θα φύγω οριζοντίως”.
 Το ρεπορτάζ λέει ότι κανένας από τους διεκδικητές της αρχηγίας δεν θέλει το Λοβέρδο στα πόδια του, ούτε οι του Μητσοτάκη τον θέλουν γιατί η πολιτική του επιρροή δεν αγγίζει ούτε το είδωλό του στον καθρέφτη. Οπότε έχουμε να δούμε πολλούς τσαμπουκάδες από το Λοβέρδο το επόμενο διάστημα μήπως και τον αγοράσει κανείς.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.