Δύο χρόνια Αλέξης Τσίπρας μέσα από 10 φωτογραφίες που… θέλει να ξεχάσει


Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, δύο χρόνια Αλέξης Τσίπρας. Ελπίδες, ανατροπές, συναντήσεις, ώρες διαπραγματεύσεων μα –πάνω απ’ όλα- ένα πανηγυρικό «ΟΧΙ» που έγινε… «ΝΑΙ σε όλα», συνθέτουν το πορτραίτο του ανθρώπου που έμελλε να αποτελέσει τον απογοητευτικότερο πρωθυπουργό που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα.
10 φωτογραφίες, 10 στιγμές του Αλέξη που έγραψαν πολιτική ιστορία. 10 λήψεις που σίγουρα ο ίδιος θα εύχεται να ξεχάσει, καθώς όλες ανεξαιρέτως αποτέλεσαν αντικείμενο σχολιασμού, όχι μόνο στην Ελλάδα μα και στα παγκόσμια Μέσα.
Από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και το ιστορικό δημοψήφισμα που οδήγησε σε ώρες διαπραγμάτευσης και νέα μέτρα, στη στιγμή που το κινητό του Αλέξη χτύπησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΕΡΤ και τις συναντήσεις με την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπαράκ Ομπάμα, αυτές ήταν οι 10 πιο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες του Έλληνα πρωθυπουργού μέχρι σήμερα…



Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.