Ρεσιτάλ χυδαιότητας από την Βούλτεψη στην Βουλή «»Η κ. Θάνου ενίκησε και τον καρκίνο κι έγινε το σαράκι σας κ. Πολάκη»

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ «ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;»

Ρεσιτάλ χυδαιότητας από την Βούλτεψη στην Βουλή «Η κ. Θάνου ενίκησε τον καρκίνο κι έγινε το σαράκι σας κ. Πολάκη» ήταν το κορυφαίο πολιτικό επιχείρημα

«Η κ. Θάνου ενίκησε τον καρκίνο κι έγινε το σαράκι σας κ. Πολάκη» ήταν το κορυφαίο πολιτικό επιχείρημα.

Κάθε μέρα , έξω και μέσα στη βουλή επιβεβαιώνουν ότι η χυδαιότητα δεν γνώρισε μεγαλύτερο θρίαμβο όσο σήμερα μ’ αυτή την υποβάθμιση της πολιτικής .

 

1 σκέψη στο “Ρεσιτάλ χυδαιότητας από την Βούλτεψη στην Βουλή «»Η κ. Θάνου ενίκησε και τον καρκίνο κι έγινε το σαράκι σας κ. Πολάκη»”

  1. Λυπούμαι πάρα πολύ διότι προχωρήσατε στο παραπάνω υβριστικό σχόλιο χωρίς να έχετε καν ακούσει τι ακριβώς ειπώθηκε. Το θέμα ήταν οι γιατροί στον Άγιο Σάββα, στους οποίους δεν δόθηκε παράταση να παραμείνουν στην υπηρεσία μετά τα 67 τους χρόνια, επειδή το ίδιο είχε ζητήσει η κ. Θάνου και δεν έγινε. Ο Άγιος Σάββας έχει αποψιλωθεί πλήρως από τους καλύτερους γιατρούς μας, οι οποίοι ήδη έγιναν ανάρπαστοι από τον ιδιωτικό τομέα. Η δημοσιογραφία έχει κάποιους κανόνες. Δεν σας έκανε εντύπωση που αυτοί οι οποίοι γνωρίζουν τι συνέβη δεν αντέδρασαν; Ελπίζω να βρείτε το θάρρος να επανορθώσετε – και κυρίως να ακούσετε την ομιλία. Κανόνας κι’ αυτός απαράβατος πριν γράψουμε οτιδήποτε.

    Σοφία Βούλτεψη

    Απάντηση

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.