«Τα ανθρωπάκια» της ΔΗ.ΣΥ. με τα κομμένα κεφάλια – Δεν είναι τρολιά, είναι κατάντια!

Το έμβλημα της συνάθροισης νεοφιλελεύθερων, σοσιαλφιλελεύθερων, γερμανόφιλων και λοιπών πολιτικών ναυαγίων που ονομάζεται ΔΗ.ΣΥ., οι οποίοι είχαν και Συνέδριο μέσα στον καύσωνα, επέλεξε ως έμβλημά του μια σειρά από κομμένα κεφάλια.
Όπως πληροφορούμαστε, οι φιλελέδες του Κέντρου, τα απομεινάρια του Κύρκου (ΔΗΜΑΡ), τα δυστυχισμένα του εκσυγχρονισμού και κάτι μαζώματα από εδώ και εκεί «μεγέθους» Μπίστηδων, επέλεξαν ως έμβλημά τους ένα σύμβολο που είναι επηρεασμένο από το έργο «Τα Ανθρωπάκια» του Γιάννη Γαΐτη.
Υποτίθεται ότι απεικονίζει πέντε προφίλ προσώπων, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, το ένα δίπλα στο άλλο.
Μέσα στην απόλυτη χαζομάρα αυτής της νοεφιλελεύθερης σύναξης γερμανόφιλων πολιτικών ναυαγίων ούτε ένας δεν είχε το μυαλό να σκεφτεί;
Τι να σκεφτεί; Μήπως τους τρολάρει ο γραφίστας, λέγοντάς τους ευθέως ότι είστε αποκεφαλισμένα ανθρωπάκια! Αλλά τι να «πιάσουν» όλοι αυτοί οι ξερασμένοι από τον λαό; Τι να καταλάβουν;
«Τα ανθρωπάκια» είναι το σύμβολο που τους ταιριάζει, αποκεφαλισμένα ανθρωπάκια από τον ελληνικό λαό. Δυσκολευόμαστε να θυμηθούμε από την ιστορία άλλο τέτοιο αυτογκόλ!
«Τα ανθρωπάκια» έκαναν κόμμα… «Τα ανθρωπάκια»…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.