Ελληνική Λύση: Ο “εφιάλτης” του κυρίου Μητσοτάκη είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» σε ανακοίνωση-απάντηση στη Νέα Δημοκρατία αναφέρει τα εξής:

Είναι λυπηρό να διαπιστώνουμε για άλλη μία φορά πως ο “εφιάλτης” της Νέας Δημοκρατίας του κυρίου Μητσοτάκη, είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και ο Πρόεδρός της Κυριάκος Βελόπουλος. Αντί να ασχολήθεί με τα προβλήματα της χώρας και να πείσει τους Έλληνες πολίτες για την επόμενη μέρα, ο κύριος Μητσοτάκης  ασχολείται με το  να “αφανίσει” πολιτικά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για να  αποκτήσει την αυτοδυναμία που ονειρεύεται.

Να υπενθυμίσουμε στον κύριο Μητσοτάκη πως στη χρεοκοπία της χώρας ήταν συμμέτοχος ο ίδιος και το κόμμα του που σήμερα “πλασάρονται” ως το καινούργιο,  κρύβοντας από τους Έλληνες πολίτες πως η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας έρχεται από το κύμα δυσαρέσκειας και οργής προς τον κύριο Τσίπρα.  Οι Έλληνες πολίτες δεν ψηφίζουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ από δυσαρέσκεια και οργή , αλλά διότι έχουμε πρόγραμμα καταγεγραμένο ,ρεαλιστικό, κυβερνητικό.

Εμείς του απαντάμε πως είμαστε εδώ, δίπλα στον  Έλληνα πολίτη και αφήνουμε την μικροπολιτική στα όρια του γραφικού, στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.