ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πληρωμένη προπαγάνδα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ μέσω Facebook Ιούλιο μήνα!!

Είναι πραγματικά εξοργιστική η αποκάλυψη ότι ενώ δεν βρισκόμαστε καν σε προεκλογική περίοδο και είναι ντάλα καλοκαίρι, ο Μητσοτάκης τρέχει έναν σκασμό πληρωμένες διαφημίσεις στο facebook.

Αυτό φυσικά εξηγεί το πως κατάφερε να αυξήσει το δανεισμό του χρεοκοπημένου κόμματος κατά 25 εκατομμύρια € μέσα σε μόλις 12 μήνες, ο τύπος που υποστήριζε ότι θα συμμαζέψει τα οικονομικά του κόμματος!

Εδώ όμως υπάρχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Και δείχνει ότι ο ίδιος ο Μητσοτάκης και οι κύκλοι που τον υποστηρίζουν σκορπίζουν εκατομμύρια μόνο και μόνο για να απευθυνθούν στο εσωκομματικό ακροατήριο.

Σκορπίζουν δημόσιο χρήμα για να κάνουν προπαγάνδα που θα τους επιτρέψει να σώσουν τον μεγάλο αρχηγό από την κατάρρευση. Σκορπίζουν εκατομμύρια για να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα όπως ακριβώς κάνουν με τις μαϊμού δημοσκοπήσεις. Και να μετατρέψουν την παράταξη σε ένα προσωπικό ΛΑΟΣ ώστε να έχει ο Μητσοτάκης κομματικό κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.