ΡΗΞΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΑ ΞΙΦΗ τους πολιτικοί και δημοσιογράφοι στα social media

Την εποχή του διαδικτύου το παρασκήνιο γίνεται προσκήνιο με πολιτικούς, δημοσιογράφους αλλά και οπαδούς της μίας ή της άλλης πλευράς να εκφράζουν τις απόψεις τους και να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Τη… φρουρά φώναξε ο Παναγιώτης Λούσκος.

1

Η… απάντηση ήρθε από τον Ανδρέα Μαραθιά, ο οποίος κάλυπτε για χρόνια το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ, πριν αναλάβει κοινοβουλευτικό για την ΕΡΑ.

2

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας σηματοδοτεί τη διεύρυνση, απάντησε στην κριτική ο Γιώργος Σταματόπουλος, που είναι στο γραφείο Τύπου του Γιώργου Καμίνη στον Δήμο Αθήνας.

3

Έκαναν το ΠΑΣΟΚ ΚΙΔΗΣΟ διαμαρτυρήθηκε ο Μάνος Επιτροπάκης, ο οποίος ανακοίνωσε πως δε θα είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στην Α’ Αθηνών, όπως είχε ανακοινωθεί.

4

Οι… εχθροί μας χαίρονται προειδοποίησε όλες τις πλευρές το ιστορικό στέλεχος της νεολαίας, Γιώργος Σακελλίων.

5

Ενθουσιασμένος είναι, όμως, ο Αντώνης Βασιλόπουλος, δημοσιογράφος στην ΕΡΑ και παλαιός εργατικός συντάκτης.

6

Οι πιο τολμηροί είδαν και τον… Ανδρέα Παπανδρέου να εμλπέκεται στην υπόθεση. Τόσα και τόσα έκανε ο αείμνηστος πολιτικός, οι διαγραφές του έχουν γράψει ιστορία.

7

Στον Γιώργο Καμίνη απευθύνθηκε ο Δημήτρης Κούρκουλας, πολιτικός και διπλωμάτης που βρίσκεται πολύ κοντά στον Ευάγγελο Βενιζέλο.
8

Την απώλεια της διακυβέρνησης από τον Γιώργο Παπανδρέου στον Ευάγγελο Βενιζέλο χρέωσε ο κ. Τάτσης, παλαιό στέλεχος της νεολαίας που δεν κρύβει εδώ και χρόνια τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ.

9

Θα κριθούμε όλοι από το αποτέλεσμα, σημείωσε ο Μάκης Παπανικολάου, στέλεχος στην Περιφέρεια Αττικής.

10

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος.

11

Υπήρξαν βεβαίως και αναρτήσεις για την ενότητα.

12

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.