Το “ευχαριστώ” του Γ. Ορφανού μετά τον αποκλεισμό του από τον β’ γύρο των εκλογών

Ένα “μεγάλο ευχαριστώ” απευθύνει ο Γιώργος Ορφανός στους πολίτες που στήριξαν τον συνδυασμό “Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον”, μετά τη γνωστοποίηση των τελικών αποτελεσμάτων από την επανακαταμέτρηση των ψήφων, σύμφωνα με τα οποία ο συνδυασμός του κ. Ορφανού δεν προκρίνεται στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

“Απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι με περιέβαλαν με την αγάπη τους, στους εθελοντές που στήριξαν με όλο τους το Είναι την προσπάθειά μου και φυσικά στους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας που έδωσαν τον αγώνα τους, για να αλλάξουμε όλοι μαζί την εικόνα της Θεσσαλονίκης. Η πόλη μας έχει όλες τις προϋποθέσεις και το αξίζει να γίνει πρωταγωνίστρια και σημείο αναφοράς σε ολόκληρο τον κόσμο”, αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ορφανός.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνδυασμός “Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον” είχε ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων, λόγω της μικρής διαφοράς των ψήφων που χώριζε τον συνδυασμό από αυτόν του Κωνσταντίνου Ζέρβα, αλλά και της πληροφορίας ότι είχε καταγραφεί μεγάλος αριθμός άκυρων ψηφοδελτίων.

Από την καταμέτρηση δεν προέκυψε διαφορά στο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, γεγονός που σημαίνει ότι ο κ. Ζέρβας περνάει στον δεύτερο γύρο και θα “μονομαχήσει” με τον Νίκο Ταχιάον για τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.