Από τον ΠΑΟΚ στο ΚΙΝΑΛ ο Κυριάκος Κυριάκος

Υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης στις εθνικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ θα είναι ο Κυριάκος Κυριάκος, πρώην υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΠΑΟΚ. Συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Κυριάκος Κυριάκος γεννήθηκε το 1978 στην Καρδίτσα, αλλά μεγάλωσε στον Βόλο, μέχρι το 1997 να εισαχθεί στην Φιλοσοφική του ΑΠΘ και να μετακομίσει έκτοτε στη Θεσσαλονίκη. Ως φοιτητής ξεκίνησε να δουλεύει στις εφημερίδες Μακεδονία-Θεσσαλονίκη, μέχρι το 1999 που αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αρχισυνταξία του επίσημου περιοδικού της. Από το 2004 ανέλαβε τη Διεύθυνση Επικοινωνίας, θέση την οποία διατηρούσε μέχρι χθες. Παραιτήθηκε για να αποδεχτεί την πρόταση του ΚΙΝΑΛ και της προέδρου, Φώφης Γεννηματά, να συστρατευτεί στον αγώνα για την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς και της Ελλάδας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κινήματος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.