Ο Αδωνης Γεωργιάδης που το 2013 «αθώωσε» τον Σώρρα…πριν κλείσει το 2016 έκανε ερώτηση στην Βουλή για να μας «προειδοποιήσει»

2013: «Αθώος κρίθηκε ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας , ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου , μαζί με τον Μανώλη Λαμπράκη, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους ο Άδωνης Γεωργιάδης για την υπόθεση των 600 δις δολαρίων και την εξαγορά του Ελληνικού χρέους.» Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση εκ μέρους του Αρτέμη Σώρρα και του Οργανισμού – Επιτροπής EI- END για τα αποτελέσματα της δίκης που έγινε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013. 
Την μήνυση την είχε κάνει ο Γεωργιάδης, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ!
Βλέπετε, ο Γεωργιάδης κι ο Σώρρας αλιεύουν ψήφους από το ίδιο κοινό
Ο κύριος οργανωτής της μηνυτήριας αναφοράς Υπ. Υγείας κος Γεωργιάδης δεν ήταν παρόν για να υποστηρίξει τις θέσεις του ο ίδιος αλλά έστειλε αντιπρόσωπο. Σε ένα τόσο σημαντικό συμβάν, δεν καταδέχτηκε ή φοβήθηκε τα αποτελέσματα, ο κος Γεωργιάδης, ενώ απειλούσε καιρό τώρα ότι θα πολεμήσει για την αλήθεια, την ώρα της αλήθειας δεν ήταν παρόν!
Τελικά ο Σώρρας πήρε από τον απόντα  Αδωνη Γεωργιάδη το καλύτερο δώρο!
Μια αθωωτική απόφαση για την γυρνάει σε όλη την Ελλάδα και να παριστάνει τον Ηρωα.
Στις 19 Δεκεμβρίου 2016, μετά από 3 χρόνια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, έκανε και μια Επίκαιρη ερώτηση Άδωνη Γεωργιάδη προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με την «προστασία των πολιτών από το ενδεχόμενο απάτης και διασποράς ψευδών ειδήσεων από τον Αρτέμη Σώρρα»
Μα η απόφαση που δικαίωσε το Σώρρα έγινε πάνω στην δική του μήνυση που δεν υποστήριξε ούτε ο ίδιος!!!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.