Νέο χαστούκι Αντώναρου κατά Μητσοτάκη – Δείτε τι ανάρτησε λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες

Το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ψηφοφόρους έστειλε ο Ευάγγελος Αντώναρος με νέα ανάρτησή του στο Facebook.

«Εγώ επιμένω – κι ας ενοχλούνται κάποιοι: την ψήφο των Ελληνων αξίζουν οι δυνάμεις της μετριοπάθειας, της νηφαλιότητας και της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.

»ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΥΝΙΣΜΟ» έγραψε φωτογραφίζοντας όσο περισσότερο γινόταν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι προτάσεις του οποίου για επταήμερη εργασία αλλά και η κυνική του ομολογία ότι δεν θα συνεχίσει να δίνει την 13η σύνταξη σε περίπτωση που εκλεγεί έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων ακόμη και μέσα στην ΝΔ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση

«Εγώ επιμένω – κι ας ενοχλούνται κ»ποιοι: την ψήφο των Ελλήνων αξίζουν οι δυνάμεις της μετριοπάθειας, της νηφαλιότητας και της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.

»ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΥΝΙΣΜΟ»

»Επίσης: ας ψηφίσουν όλοι αγνοώντας τις δήθεν αξιόπιστες δημοσκοπήσεις και τις κυριακάτικες εφημερίδες (που κυκλοφόρησαν από τη Παρασκευή το βραδυ) και τους περισσότερους σχολιαστές τούς πού γράφουν απίθανες αρλούμπες και σχεδιάζουν συχνά σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

»Οι πολίτες θα κάνουν ούτως η άλλως αυτό που κάνουν λίγο πολύ κάθε φορά στη κάλπη:

»Αποφασίζουν και με το μυαλό και με τη καρδιά. Όσοι στο παρελθόν προσπάθησαν να τους κάνουν πλύση εγκεφαλου τους βρήκαν αργότερα μπροστά τους».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.