Ποια είναι η αλήθεια τελικά για τον έλεγχο του πόθεν έσχες του Κ.Μητσοτάκη;

Η επιτροπή πόθεν έσχες αποφάσισε να καλέσει τον Μητσοτάκη σε απολογία και να του ζητήσει να προσκομίσει συμπληρωματικά στοιχεία. Πως το μεταφράζουν αυτό συγκεκριμένη ενημερωτές;
 «ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»!!!
 Δηλαδή, ο Μητσοτάκης ελέγχεται επισήμως για διάπραξη πιθανή κακουργήματος, και αυτοί παραπληροφορούν τον κόσμο ότι δήθεν υπόθεση Μητσοτάκη μπήκε στο αρχείο!
Και το πιο τραγικό:

Τα μέλη της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής ήρθαν αντιμέτωποι με πρωτοφανές… δίλημμα εξετάζοντας τα στοιχεία για το θέμα της διάρκειας της διάστασης του ζεύγους Μητσοτάκη.

Από τη μια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε πως η διάσταση διήρκησε 5 χρόνια ενώ από την άλλη η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έλεγε πως κράτησε 8 χρόνια.

Τα δεδομένα περιπλέκονται ακόμα περισσοτερο καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει παλαιότερα πως η διάσταση διήρκησε 7 χρόνια ενώ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης δήλωνε πως από το 2007 το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση.

Ουδείς έχει καταλάβει τι ισχύει, αν τελικά ισχύει οτι το ζεύγος ηταν σε διάσταση όπως δήλωνε.


ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Ελεεινοί…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.