Βουλγαράκης στον Realfm 97,8: Η Αθήνα πρέπει να διεκδικήσει όσα για άλλους δήμους είναι αυτονόητα

“Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Το να συζητάει κανείς για άδειες σε ανθρώπους που έχουν στυγνά δολοφονήσει κατά συρροήν και χωρίς να έχουν μετανιώσει ποτέ ούτε στο παραμικρό σε σχέση με τις πράξεις τους, δεν υπάρχει μεταμέλεια. Αυτό πρέπει να απασχολήσει συνολικά την ελληνική κοινωνία, δεν είναι θέμα ούτε ενός δικαστή, ούτε ενός δικαστηρίου, είναι θέμα γενικότερης αντίληψης, το οποίο βλέπετε ότι αποτυπώνεται και στην καθημερινότητα μας. Εμείς οι Αθηναίοι το ζούμε στα Εξάρχεια, το ζούμε και σε άλλες περιοχές της Αθήνας” δήλωσε αναφορικά με την αναίρεση από τον Άρειο Πάγο του βουλεύματος που “έκοψε” την άδεια στον Κουφοντίνα, ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, Γιώργος Βουλγαράκης, στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Ο Αθηναίος δεν είναι ένας συνηθισμένος πολίτης, δεν μπορείς να τον προσεγγίσεις με όρους αναπλάσεως και φαραωνικών εξαγγελιών. Ο Αθηναίος είναι ένας απογοητευμένος, θυμωμένος πολίτης και φοβισμένος. Πρώτη προτεραιότητα που πρέπει να έχει ένας δήμαρχος είναι να μπει μπροστά σε μια προσπάθεια να ξαναβρεί ο Αθηναίος την ψυχή του” σχολίασε.

“Το κεντρικό ζήτημα της Αθήνας είναι να σηκωθεί όρθια, να σηκωθεί από τον καναπέ και να διεκδικήσει όσα για άλλους δήμους είναι αυτονόητα. Έχει επεκταθεί αργα και σταθερά μια γκετοποίηση. Εξάρχεια γκέτο. Ελαιώνας γκέτο, κάτω από την Ομόνοια γκέτο” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.