Το κεντρικό προεκλογικό σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές: Αξίζουμε καλύτερα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε “πρώτο πλάνο” ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο κεντρικό προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές, με κεντρικό σύνθημα “Αξίζουμε καλύτερα”.

Στο σποτ κυριαρχούν εικόνες από τις περιοδείες του προέδρου της ΝΔ καθώς και απλοί πολίτες που τον υποδέχτηκαν στις πόλεις τους. Η ελληνική σημαία που εμφανίζεται στην αρχή είναι από το πλοίο με το οποίο ταξίδεψε στην Πάρο, ενώ σκηνές υπάρχουν από τις πρόσφατες περιοδείες του στα Τρίκαλα, την ορεινή Νάξο, τη Λάρισα και την πτήση επιστροφής από την Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρουν πηγές της Πειραιώς.

«Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Και το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να περιμένει. Αρχίζει τώρα!”, γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter, όπου και δημοσιεύεται το σποτ.

 

Η μείωση των φόρων, η δημιουργία πολλών νέων και καλών θέσεων εργασίας και η επαναφορά του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες είναι οι τρεις βασικές δεσμεύσεις της ΝΔ, όπως προβάλλονται στο τηλεοπτικό σποτ.

Το μήνυμα των επικείμενων εκλογών είναι ξεκάθαρο, «ψηφίζουμε για την ευρωβουλή, αλλά κυρίως ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Και το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να περιμένει. Αρχίζει τώρα», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

Το σποτ κλείνει με πλάνα από την πρόσφατη εκδήλωση κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.