ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΝΑΙ υπέρ των debate

Τη θέση ότι «ούτε ψέματα είπαμε, ούτε κωλοτούμπες κάναμε, ούτε έχουμε σκελετούς στη ντουλάπα» διατράνωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, εκτιμώντας ότι «ένας στους τρεις νέους, έως 35 ετών» σκέπτεται θετικά το κόμμα του.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι «αν δεν μειωθεί το κομματικό κράτος και η κομματική γραφειοκρατία δεν θα μειωθούν ποτέ ουσιαστικά οι φόροι και οι εισφορές. Και για να μειωθεί το κομματικό κράτος πρέπει να ενισχυθεί το Ποτάμι. Είμαστε το μόνο κόμμα που είναι σε σύγκρουση με το κομματικό κράτος».

«Ναι» στα debate λέει το Ποτάμι

Αναφερόμενος στη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε ότι «η χώρα μας δεν πρέπει να χάσει την επαφή της με τους 500.000 που έφυγαν τα χρόνια της κρίσης. Το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού προσφέρει πληθώρα τέτοιων ανθρώπων που γνωρίζουν τις ευρωπαϊκές πολιτικές» είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε:

ΣχετικαΑνασυγκροτείται η ΚΟ του ΠοταμιούΑνασυγκροτείται η ΚΟ του Ποταμιού

«Οχι ανθρώπους που θέλουν να ρευστοποιήσουν την τηλεοπτική δημοτικότητά τους σε ένα άσχετο με τα ενδιαφέροντά και τις ικανότητές τους πεδίο. Όχι πρώην βουλευτές που ντιλάρισαν με τους αρχηγούς τους μια θέση στο “πολιτικό ψυγείο” των Βρυξελλών».

Καταλήγοντας, ο Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε τους δημοσιογράφους να συνεννοηθούν, να πάρουν την πρωτοβουλία και να καλέσουν τους αρχηγούς σε debate, είτε όλους μαζί, είτε δύο – δύο, προκειμένου να υπάρξει διάλογος προ των ευρωεκλογών.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.