Απίστευτο!!!Ποιός λέει ψέματα;Ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Κομισιόν ή ο κ. Μητσοτάκης;».

Το απόλυτο ξεμπρόστιασμα του θλιβερού απελπισμένου ψεύτη, Κυριάκου Μητσοτάκη!

«Ο κ. Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος ψεύτης είτε πολύ απελπισμένος ή και τα δύο. Την ίδια ημέρα που ο Πρόεδρος της Κομισιόν επιβεβαίωνε πως η Ελλάδα τον Αύγουστο βγαίνει με την «πιο καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, ο ίδιος σε ομιλία του το βράδυ ισχυριζόταν πως «το τελευταίο μεγάλο ψέμα του Πρωθυπουργού είναι η δήθεν καθαρή έξοδος», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.
 

Προσθέτει επίσης ότι ο κ. Μητσοτάκης «σήμερα ισχυρίστηκε πως «χρειάζεται οριστική και αμετάκλητη ρύθμιση του χρέους», ενώ, όταν εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση έδινε μάχη για το ελληνικό χρέος ο ίδιος έλεγε ότι αυτό «δεν είναι το πιο θεμελιώδες πρόβλημα» και για να έρθει ανάπτυξη χρειάζονται μόνο «δραστικές μεταρρυθμίσεις», κυρίως στο Δημόσιο».

Και διερωτάται: «Τελικά ποιος είναι ο ψεύτης; Ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Κομισιόν ή ο κ. Μητσοτάκης;».

Στην ανακοίνωση υπάρχει και υστερόγραφο για όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης στους τομεάρχες του κόμματός του για τις εκλογές. «Καιρό είχε να ζητήσει εκλογές ο κ. Μητσοτάκης, αλλά θα αναγκαστεί να περιμένει ακόμα έναν χρόνο. Και μετά άλλα τέσσερα», αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

 

Πηγη: periodista.gr 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.