ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ Αυγή: Αποχώρησε και ο Φουντούλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις αποχωρήσεις του Γιώργου Επιτήδειου και του Ελευθέριου Συνοδινού (η οποία συνοδεύθηκε από αποκαλύψεις «φωτιά»), η Χρυσή Αυγή μένει χωρίς εκπροσώπηση στην Ευρωβουλή, καθώς αποχώρησε και ο τρίτος ευρωβουλευτής της, Λάμπρος Φουντούλης.
Αναλυτικότερα, ο Λάμπρος Φουντούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του με ένα βίντεο, στο οποίο αφήνει αιχμές για προδοσία από τον αρχηγό του νεοναζιστικού μορφώματος, Νίκο Μιχαλολιάκο.
«Η Χρυσή Αυγή δεν θα σας προδώσει, εσείς μην προδώσετε τη ΧΑ, είχε πει πολλές φορές σε ομιλίες του ο Αρχηγός. Όσον αφορά εμένα, ένα είναι σίγουρο: πως εγώ δεν πρόδωσα τη Χρυσή Αυγή… Η απόφαση του Αρχηγού είναι σεβαστή, όμως δεν κρύβω την πικρία μου για το τρόπο που ελήφθη. Νομίζω πως άξιζα μια προσωπική επαφή για να μου ανακοινώσει την απόφασή του, για τους όποιους λόγους τον οδήγησαν σ’ αυτή…», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Φουντούλης, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ο Μιχαλολιάκος δεν είχε καμία επικοινωνία με τον ίδιο για τον «αποκλεισμό» του από τα ευρωψηφοδέλτια του νεοναζιστικού κόμματος.

Υπάρχουν αναφορές ότι που επικαλείται το ethnos.gr, ο Νίκος Μιχαλολιάκος τοποθέτησε τον Γιάννη Λαγό ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.
Μάλιστα, όπως είχε καταγγείλει ο Ελευθέριος Συναδινός, αν εκλεγεί ευρωβουλευτής ο Γιάννης Λαγός, μπορεί να καταφέρει να αποδράσει από την Ελλάδα, υπερβαίνοντας την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που του έχει επιβληθεί.

Σημειώνεται επίσης πως ο ανεξάρτητος πια, πρώην χρυσαυγίτης, Συναδινός παραδέχθηκε την ηθική, κοινωνική και οικονομική εκμετάλλευση του ονόματος του Γ. Φουντούλη και του θανάτου του γιου του από τη Χρυσή Αυγή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.