Που βρίσκεται η αλήθεια με το όλο θέμα που προέκυψε μεταξύ Πολάκη και Κυμπουρόπουλου;

Και για να τελειώνουμε με το όλο θεματάκι του κ. Κυμπουρόπουλου, παρακάτω διαβάστε την μία και μοναδική αλήθεια από την φίλη μου στο fb Βενετία Αποστολίδου.

Όλα τα άλλα είναι για να ξεφύγει ο Κούλης από την δύσκολη θέση που έχει βρεθεί με τα Δώρα.

Venetiα Αpostolidou

Ο γιατρός κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση σε δημόσιο νοσοκομείο (δηλαδή, θέση που ουσιαστικά δημιουργήθηκε μόνο για αυτόν) και πολύ καλώς διορίστηκε. Διότι το κοινωνικό κράτος έχει υποχρέωση να δημιουργεί συνθήκες ίσων ευκαιριών στους νέους ανθρώπους με αναπηρίες.

Ο ίδιος, μετά το πτυχίο, μπήκε κατευθείαν στην ειδικότητα, παρακάμπτοντας την αναμονή και σήμερα, σε ηλικία 34 ετών, είναι κιόλας Επιμελητής στη Β΄ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν». Με λίγα λόγια βρίσκεται σε θέση που οι συνάδελφοί του χωρίς αναπηρία δεν θα βρεθούν ούτε σε 10 χρόνια. Και όμως, ο κ. Κυμπουρόπουλος με προεκλογικό tweet που ανέβασε προχθες, θεωρεί ότι η πολιτική που τον βοήθησε να πάρει τη θέση που του αξίζει (και ακόμα καλύτερη), σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, “δεν υπάρχει” – αντίθετα είναι μία πολιτική που κάνει “χάρες”.

Εικόνα

Με λίγα λόγια, θεωρεί περίπου δόλιο το ίδιο το κοινωνικό κράτος που τον ευεργέτησε. Και ενώ, αφού δεν ήθελε μόρια και χάρες, θα μπορούσε να πάρει π.χ. το επιχειρηματικό ρίσκο να ανοίξει ένα ιδιωτικό ιατρείο, δεν το έκανε.

Προτίμησε το Δημόσιο, αλλά την ίδια στιγμή, με αυτό που έγραψε δίνει το έναυσμα σε ένα σωρό μισότρελους φιλελέδες να ουρλιάζουν κάτω από την ανάρτησή του ότι χιλιάδες συνάνθρωποί μας με αναπηρίες και χρόνια νοσήματα οι οποίοι παίρνουν τα προβλεπόμενα επιδόματα προκειμένου να έχουν πρόσβαση στις ίδιες ευκαιρίες με τον κ. Κυμπουρόπουλο, είναι “κοπρίτες” και “τεμπέληδες”. Κρίμα.

Πίστευα ότι ο συγκεκριμένος θα είχε την ευφυία να μην επιτρέψει να τον χρησιμοποιήσουν ως φορέα παλαιοπολιτικής, ανθρωποφαγίας και μισανθρωπισμού, τα γνωστά νεοφιλελεύθερα ακροδεξιά σκουπίδια της ΝΔ. Κρίμα!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.