Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ευρωψηφοδελτίου της Πλεύσης Ελευθερίας

Το Σάββατο 20 Απριλίου η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσίασε τους υποψήφιους και τις υποψήφιες του ευρωψηφοδελτίου της παράταξής της, ευχαριστώντας τους που επέλεξαν να δώσουν τον αγώνα στο πλευρό της στην πρώτη εκλογική μάχη της Πλεύσης Ελευθερίας.

Ανοίγοντας την εκδήλωση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για την ανάγκη σύγκρουσης με τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επέβαλαν στη χώρα τα αντίθετα από εκείνα που ψήφισαν οι πολίτες και για την ανάγκη η σύγκρουση και η διεκδίκηση να γίνουν «στο επίκεντρο και όχι στο περιθώριο».

«Το ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας είναι το υπόδειγμα που η Πλεύση Ελευθερίας θέλει να συγκροτήσει σε όλα τα επίπεδα: από ανθρώπους που εργάζονται, δοκιμάζονται και διακρίνονται καθημερινά μέσα στην κοινωνία, ένα ψηφοδέλτιο που δε βγήκε ούτε από κομματικούς μηχανισμούς, ούτε από αρχηγικά χρίσματα, αλλά από τη βούληση ανθρώπων να συμμετέχουν στη μάχη που πρέπει να δοθεί για τη χώρα και τον λαό μας. Ένα ψηφοδέλτιο ανθρώπων καθαρών και αποφασισμένων, όχι πολιτικών γυρολόγων. Είμαστε αποφασισμένοι να αποδείξουμε ότι όταν οι άνθρωποι παλεύουν, μπορούν να πετύχουν το ακατόρθωτο. Είμαστε αποφασισμένοι να πείσουμε τους συνανθρώπους μας που διστάζουν να πιστέψουν, να παλέψουν, να ονειρευτούν, ότι αξίζει να το κάνουν! Είμαστε η επιλογή που πρέπει οι πολίτες να έχουν. Είμαστε αυτοί που δεν δέχθηκαν να μπουν σε καλούπια. Που δεν συναλλάχθηκαν, δεν υπέκυψαν, δεν παρέδωσαν, δεν πρόδωσαν. Που δεν παραιτούνται κι επιμένουν» τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.