Το παρασκήνιο της πολιτικής επίθεσης Μαρινάκη

Όταν ένας επιχειρηματίας καταγγέλλει μια κυβέρνηση για απόπειρες «γκρίζων» συναλλαγών και διαπλοκής, υπό κανονικές συνθήκες υπάρχει ένα ζήτημα προς διερεύνηση. Όταν όμως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας κάνει τις καταγγελίες με… χρονοκαθυστέρηση τριών ετών, ακριβώς μία ημέρα μετά την παραπομπή του σε δίκη για κακούργημα και διανθίζει το αφήγημά του με πολιτικές διαπιστώσεις τύπου «προδοσίας» για το Μακεδονικό και «κοροϊδίας» σε ό,τι αφορά το Μνημόνιο, τότε μπορεί η διερεύνηση προθέσεων, κινήτρων και στόχων να πρέπει να αφορά κυρίως τον ίδιο.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, κυβερνητικές πηγές θεωρούν την επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη ως καθαρή πολιτική παρέμβαση, και δη σε πλήρη συντονισμό με την Νέα Δημοκρατία. Κατά τις ίδιες πηγές, το timing της παρέμβασης του επιχειρηματία είναι από μόνο του αποκαλυπτικό καθώς μόλις χθες παραπέμφθηκε σε δίκη για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων, κατηγορούμενος για το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνα και για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.