ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Άθλια επίθεση στον Κώστα Καραμανλή με ψεύδη και ύποπτα κίνητρα.

Σε μία ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού προβαίνουν εφημερίδες κάποιες εκ των οποίων πρωταγωνίστησαν στην ανατροπή της κυβέρνησης του και την άνοδο στην εξουσία του καταστροφέα Γιώργου Παπανδρέου. Προκαλεί εντύπωση μάλιστα ότι μεταξύ αυτών είναι και τα έντυπα που στηρίζουν φανατικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εδώ όμως υπάρχει ένα εξαιρετικά ύποπτο στοιχείο. Η επίθεση αυτή γίνεται με αφορμή διαρροή εγγράφου της ΕΥΠ το οποίο αποτελούσε εσωτερική επικοινωνία της υπηρεσίας και ζητήθηκε από την δικαιοσύνη επι κυβερνήσεως… Γιώργου Παπανδρέου! Που ως γνωστόν και σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των Wikileaks, εμφανίζεται ως εκλεκτός όλων αυτών που ήθελαν να γκρεμίσουν την κυβέρνηση Καραμανλή. Το έγγραφο αυτό αναφέρεται στο σχέδιο Πυθία! Αύριο όμως δεν αρχίζει καμιά δίκη για το σχέδιο Πυθία. Αύριο ξεκινά η εκδίκαση του σκανδάλου των υποκλοπών! Και όμως, στις εφημερίδες δίνεται εντέχνως κατά τη γνώμη μας η εντύπωση ότι η δίκη αφορά το σχέδιο Πυθία, το οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν υφίσταται.

Γιατί αυτή η μεθόδευση; Δεν γνωρίζουν οι συντάκτες και εκδότες ότι η δίκη είναι για το σκάνδαλο των υποκλοπών, το οποίο ουδείς αμφισβητεί; Δεν το γνωρίζουν για την δολοφονία του Κώστα Τσαλικίδη; Τι στα αλήθεια προσπαθούν να συγκαλύψουν; ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ:

Μία εγκληματική οργάνωση που φέρεται να παρακολουθούσε ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας; Το σκάνδαλο του C4i, που όπως είχε αποκαλύψει το Ολυμπία είναι η αφορμή των υποκλοπών; Οφείλουν λοιπόν άμεσα απαντήσεις οι συντάκτες των συγκεκριμένων άρθρων. Τους παρέσυρε κάποιος; Πήραν εντολή από κάπου; Ποιους εξυπηρετούν; Διότι για τα άθλια δημοσιεύματα του 2009 και 2010 κατά του Κώστα Καραμανλή, πλέον όλοι γνωρίζουμε ποιος εξυπηρετούσαν και ποια η σκοπιμότητα τους. Σήμερα;

Είμαστε σίγουροι ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα διερευνήσει την υπόθεση μέχρι τέλους και θα οδηγήσει τους ενόχους στη φυλακή. Διότι όπως και οι εκλογές δεν γίνονται μέσω δημοσκοπήσεων, έτσι και η απονομή δικαιοσύνης δε γίνεται με πρωτοσέλιδα. Όσο για εσάς κύριε Μητσοτάκη, δεν περιμένουμε να καταδικάσετε τα εν λόγω δημοσιεύματα. Αναμένουμε όμως από τους ψηφοφόρους της παράταξης, να καταδικάσουν την σιωπή σας που υποδηλώνει συνενοχή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.