Στη Βουλή η συνέντευξη Μαρινάκη στον Realfm 97,8 – «Καρφιά» για ΣΥΡΙΖΑ από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

Εκτενή αναφορά στα όσα κατήγγειλε ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου έκανε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Την ώρα που φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της διαπλοκής έβλεπε μέρα παρά μέρα τον κ. Μαρινάκη ο κ. Παπάς και του μετέφερε την επιθυμία του πρωθυπουργού να πληρώσει 20 εκατομμύρια στον κ. Καλογρίτσα για να έχετε δικό σας κανάλι. Για δείτε ρε παιδιά κάτι παλικάρια που πολεμάνε την διαπλοκή παρακαλώντας τον Μαρινάκη να πληρώσει τη δόση για τον Καλογρίτσα. Ωραίες δουλίτσες γίνονται στην πρώτη φορά αριστερά» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφού μίλησε με κριτικό πνεύμα κατά των ρυθμίσεων του νομοσχεδίου και χαρακτήρισε επί της ουσίας τη διάσωση του Πάνου Καμμένου στην επιτροπή Δεοντολογίας από τον ΣΥΡΙΖΑ ως αντάλλαγμα για να εξασφαλίσει τη σιωπή του πρώην ΥΠΕΘΑ στο νομοσχέδιο.

«Σε αυτή τη Βουλή συμβαίνουν φοβερά. Ο κ. Καμμένος σε συνέντευξη στο OPEN είπε ότι ο κ.Ρήγας δεν λειτουργεί σαν αναπληρωτής υπουργός άμυνας αλλά σαν κομισάριος της ΚΝΕ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα ψήφισε να μην αρθεί η ασυλία Καμμένου για την μήνυση Κουρτάκη κρίνοντας ότι συκοφαντική δυσφήμιση γίνεται κατά την άσκηση καθηκόντων του υπουργού . Ετσι εξηγείται γιατι ο κ. Καμμένος και κανένας βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ δεν εμφανίστηκε ούτε στην επιτροπή ούτε στην ολομέλεια γιατί έτσι γίνονται οι δουλειές επί ΣΥΡΙΖΑ» είπε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.