Μεγαλειώδης κωλοτούμπα της ΝΔ για τον ΠΑΟΚ – Δεν ξέρουν πως να τα μαζέψουν στον θίασο του Μητσοτάκη

Μετά από μία σειρά συνεχόμενων… «αυτογκόλ» (καθώς άνοιξαν κόντρα με τον ΠΑΟΚ) ήρθε η ώρα για τις πρώτες «κωλοτούμπες» για τη Νέα Δημοκρατία.
Αφού η ΝΔ άνοιξε μέτωπο με τον Δικέφαλο και τον Ιβάν Σαββίδη, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη (καθώς και ορισμένοι ακόμη της παράταξής τους) μπήκαν σε διαδικασία δημόσιας αντιπαράθεσης με την οικογένεια του Δικέφαλου, τώρα ήρθε ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για να προσπαθεί να «μαζέψει» τα ασυμμάζευτα.
Ο Βασίλης Κικίλιας, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και έκανε δηλώσεις με τις οποίες σαφέστατα προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα (δεν αλλάζει βέβαια τόσο εύκολα μετά από όσα έχουν προηγηθεί), βλέποντας την αγανάκτηση των οπαδών του ΠΑΟΚ να κορυφώνεται.
«Τιμούμε τον λαό του ΠΑΟΚ και τον σεβόμαστε. Δεν έχουμε τίποτε μαζί του. Εμάς μας ενδιαφέρει το πως λειτουργεί η κυβέρνηση. Δεν έχουμε τίποτε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ», είπε μεταξύ άλλων.
Ο «Κούλης» και η αδερφή του τι έχουν να πουν επ’ αυτού;
Η πρώτη «κολωτούμπα» της ΝΔ δείχνει και το πόσο αστείος είναι ο σχεδιασμός τους.

inpaok.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.