Παγιδευμένος ο Κυριάκος

Γ.Κουρής

ΣΕ κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ΖΑΡΙΑ με τη NOVARTIS ενδέχεται να είναι το μοιραίο στρατηγικό λάθος που μπορεί να του στοιχίσει ακόμα και την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ του στη γραμμή Σαμαρά ότι το σκάνδαλο της NOVARTIS δεν ακουμπά κανέναν και όλα είναι σκευωρία, μπορεί να διασφαλίσει προσωρινά την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά μακροπρόθεσμα μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.

ΓΙΑΤΙ ο Κυριάκος Μητσοτάκης κουβαλάει πλέον στην πλάτη του τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έχουν παραπεμφθεί.

ΑΝ στην πορεία κάποιοι από αυτούς αποδειχθεί ότι συμμετείχαν στο πάρτι με τις μίζες που είχε στήσει ο πολυεθνικός κολοσσός, τότε θα μείνει πολιτικά έκθετος τόσο απέναντι στο κόμμα του όσο και απέναντι στο λαό.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ τις τελευταίες ημέρες επικρατεί νευρικότητα στην Πειραιώς.

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μητσοτάκης άρχισε να ανησυχεί γιατί οι πληροφορίες που φτάνουν στον ίδιο από διάφορες πηγές δεν είναι καθησυχαστικές.

ΤΡΕΜΕΙ στην κυριολεξία το ενδεχόμενο να βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων και να αντιμετωπίσει θύελλα στο ίδιο του το κόμμα.

ΑΝ έστω και ένας ή δύο πρώην υπουργοί της ΝΔ αποδειχθεί ότι τα πήραν τότε η Νέα Δημοκρατία θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ.

Ο ΑΚΗΣ, ο Γιάννος, ο Μαντέλης και ο Τσουκάτος, οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στον απόλυτο καταποντισμό.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ τι έχει να γίνει αν παραπεμφθούν στο Ειδικό Δικαστήριο οι μεγαλόσχημοι πρώην υπουργοί και που τυχαίνει να είναι σήμερα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για έναν εφιάλτη που εγκλωβίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε όλο το διάστημα που θα διαρκέσει η έρευνα.

Ο ΙΔΙΟΣ το ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να πάει σε εκλογές αν βρεθεί έστω και ένας απ΄ αυτούς που στήριξε απλόχερα στη Βουλή, με λαδωμένη τη φωλιά του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.