ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ για το fake(;) ταξίδι του Μητσοτακη στην Αμερική, θα μας πει τι συνέβη τελικά;

Δειτε τα μεγάλα ψέματα που ειπε ο Κυριακος Μητσοτακης για το πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική το οποιο δεν κάλυψε κανένα site μετά απο εντολή της οδού Πειραιώς.
Στην αρχή ο Μητσοτακης είχε πει οτι θα παει στην Αμερική για να δει τα παιδιά του που σπουδάζουν στη Νεα Υορκη  ( Κρατήστε το αυτο γιατί θα πάθετε πλάκα στη συνέχεια) και το ταξίδι θα ήταν ιδιωτικό χωρίς καμία πολιτική επαφή.
Συνοψίζοντας λοιπόν ο Μητσοτακης πήγε στην Αμερική για να δει τα παιδιά του τα οποία δυο μέρες μετά βρέθηκαν στην Τήνο.
Χρησιμοποίησε τα παιδιά του για να κρύψει τον πραγματικό λογο του ταξιδιού του στην Νεα Υορκη που μόνο εκείνος ξέρει ποιος ήταν. Και το μόνο που μάθαμε για το ταξίδι του ηταν οτι έφαγε γερή πόρτα απο το επιτελείο του Τραμπ.
Τι ακριβώς συνέβη κύριε  Μητσοτακη στο ταξίδι σας στην Αμερική;
Σιγουρα δεν πήγατε και στον Άγιο Δομινικο οπου εκείνες τις μέρες βρισκόταν εντελώς τυχαία εκει και ο Τούρκος Καναλαρχης;
Στη συνέχεια ανακοίνωσε οτι θα εχει και πολιτικές συναντήσεις αλλα οπως μάθαμε έφαγε πόρτα απο τους εκπροσώπους του Τραμπ καθως κανένας απο τους επιτελείς του δεν είχε διάθεση να συναντηθει μαζί του.

IMG_7652

IMG_7653

IMG_7654

IMG_7651.PNG

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.