Κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη,λειτουργείτε ως ασπίδα προστασίας στον Κώστα Σημίτη;

Πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέφερε ασπίδα προστασίας στον καταστροφέα του έθνους, Κώστα Σημίτη, για τα εγκλήματα του. Τόλμησε να πει ο αθεόφοβος ότι η κυβέρνηση μετατρέπει την πολιτική ζωή σε ένα «απέραντο δικαστήριο για το χθες»!
Δηλαδή, ο κύριος Μητσοτάκης ως Τζιχάντιστής της διαφοράς, ακυρώνει ολόκληρο το αξιακό σύστημα του δυτικού πολιτισμού: Ότι το έγκλημα επιφέρει τιμωρία.  Και ειδικά, όταν μιλάμε για εθνικό έγκλημα, η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική.
 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φυσικά δεν ξεχνά ότι τον βόλεψε ο Κώστας Σημίτης στην κρατικοδίαιτη θέση την οποία διατήρησε επί χρόνια με μισθό μαμούθ, όταν χιλιάδες νέοι με περισσότερα προσόντα και εμπειρία σερνόντουσαν στην ανεργία.  Και τώρα, ο Μητσοτάκης προσπαθεί να φυγαδεύσει τον ευεργέτη του, πιθανόν και συναίτερο του στα εγκλήματα, ανταποδίδοντας την χάρη.
Γι’ αυτό ο Μητσοτάκης είναι εθνικά επικίνδυνος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.