Ας καταλάβουν επιτέλους οι ψηφοφόροι της ΝΔ ποιός είναι ο ”αρχηγός” της ΝΔ…

H σύζυγος του Κυριάκου Μαρέβα Μητσοτάκη “συνέταιρος” του κολεγιόπαιδα Οφσοριάρχη Παπασταύρου !!!
ΦΕΚ 12302, 14 Οκτωβρίου 2009
«MG Capital Advisor Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Συμβούλων» (MG Capital Advisor AE), Ηροδότου 23 Αθήνα
Διοικητικό Συμβούλιο: Μαρία Εύα Βιργινία Γκραμπόφσκι του Βόϊτεκ, οδός Χλόης αριθ. 8 Ψυχικό, Δ.Τ. Φ022615, Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος, Σταύρος Παπασταύρου, μέλος Μελπομένη (Μελίνα) Τραυλού του Νικολάου, Ιάσονος 2 Πειραιάς. Δ.Τ. Λ293960, μέλος.
Ο Παπασταύρου κοσμεί όλες τις λίστες του μαύρου χρήματος, είναι ο μπροστινός, ο αχυράνθρωπος, πίσω δε από το Κωλεγιό-παιδο κρύβετε η μισή Νου-γόνο-Δούλα και ο νοών νοείτω…..
Επίγονε Χαζό-Κούλη τώρα που μαθαίνουμε ότι η γυναίκα σου ήταν “εταίρα” του Σταύρου Παπασταύρου ,τι έχεις να μας πεις.. .
Οικόπεδο αξίας 1.500.000 ευρώ αγοράστηκε στην Τήνο ,για 62.486 ευρώ από την οικογένεια Μητσοτάκη.
Η offshore εταιρεία που το πούλησε λέγεται Mistras Holding Limited με έδρα το φορολογικό παράδεισο του Αγίου Βικέντιου και ΑΦΜ 800300662.
Σύμφωνα με την kontranews το διπλανό οικόπεδο, στην μαγευτική Τήνο, το αγόρασε ο Μιχ. Χριστοφοράκος της Siemens με 810.000 ευρώ. Το παραδιπλανό το πήρε ο Δενδρινός της Siemens με 810.000 και έχτισαν 3 τεράστιες βίλες.
Προφανώς κάποιος, ή κάποια αποφάσισαν να κάνουν κάποιο… δώρο στην οικογένεια Μητσοτάκη! Μόνο που αυτοί οι κάποιοι, αποδείχτηκε ότι είχαν κατακλέψει το ελληνικό δημόσιο και διακίνησαν μίζες δισεκατομμυρίων από τα μαύρα ταμεία της Siemens. Είναι επίσης γνωστές οι σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη, διαχρονικά με το γερμανικό παράγοντα, αλλά και με τους υπεύθυνους της Siemens στην Ελλάδα. Άλλωστε ο Χριστοφοράκος ήταν χορηγός ακόμα και στα τηλεφωνικά κέντρα και τις οικιακές συσκευές που χρειάζονται η μεγάλη πολιτική οικογένεια.
Αποτέλεσμα εικόνας για TO OIKOPEDO MHTSOTAKH
Υπενθυμίζεται ότι οι κύριοι Χρστοφοράκος και Δενδρινός ήταν οι διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens.
«Αντί ο κ. Μητσοτάκης να υπονομεύει και να δυσφημεί τη χώρα , καλό θα ήταν να δώσει εξηγήσεις για τη παρέα της φοροδιαφυγής, της διαπλοκής και της μίζας που κυβερνούσε τόσα χρόνια τη χώρα, λεηλατώντας το λαό και βγάζοντας τα κέρδη της έξω», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη
«Καλό θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης αντί να εμφανίζεται ως κήνσορας σαν …«αθώα περιστερά» και να μας κουνά το δάχτυλο, να απαντήσει ευθέως στους Έλληνες πολίτες για ορισμένα καίρια ζητήματα πολιτικής ηθικής που τον αφορούν προσωπικά, όπως τη συνεταιρική σχέση της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη με τον στενό συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ καθώς και για το Πόθεν Έσχες», υπογραμμίζει η κ. Χρυσοβελώνη
Κυριάκο , η γυναίκα του Καίσαρα και ο Καίσαρας πρέπει να είναι και να φαίνονται τίμιοι!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.