ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΠΡΟΘΥΜΟΙ» ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, «επιζήμια» συμφωνία

Στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών αναφέρθηκε ακόμα μία φορά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχειρώντας να καταλογίσει ευθύνες και λανθασμένες πολιτικές αποφάσεις στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε αρχικά για τους «153 πρόθυμους βουλευτές» οι οποίοι με την ψήφο τους το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή, ολοκλήρωσαν -όπως είπε-  την «τελευταία πράξη μιας εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας».

Μιλώντας στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στα Γιαννιτσά, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι πρόκειται για μία κακή συμφωνία, υπογραμμίζοντας ότι μερίδιο ευθύνης έχουν τόσο ο πρωθυπουργός, όσο κι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, καθώς κι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ειδική αναφορά έκανε στον τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας, σημειώνοντας ότι το τελευταίο διάστημα φόρεσε τη στολή του μακεδονικού, αλλά παρατήρησε ότι ο κ. Καμμένος «έδωσε το στυλό» στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει τη Συμφωνία.

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι βουλευτικές εκλογές θα σημάνουν την πολιτική αλλαγή στη χώρα και επανέλαβε την εκτίμησή  ότι θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου μαζί με τις ευρωεκλογές.

Την Κυριακή, ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει την περιοδεία στη Μακεδονία, επισκεπτόμενος τη Σιάτιστα και την Κοζάνη.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.