Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΒΕΜΠΕΡ για τα πρωτογενή πλεονάσματα

«Μιλώ εκ μέρους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και για αυτό δεν θα σχολιάσω δηλώσεις κομμάτων. Για την κυβέρνηση μπορώ να πω: συνεργαζόμαστε με την ελληνική κυβέρνηση με εμπιστοσύνη – αυτό πιστεύω καταδείχθηκε και κατά την τελευταία επίσκεψη της Καγκελαρίου στην Αθήνα – και είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η συνεργασία μπορεί να συνεχιστεί και στο μέλλον, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών», δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ και τόνισε ότι «ισχύουν αυτές οι συμφωνίες τις οποίες έχει συνάψει η Ελλάδα με το Eurogroup για την πορεία του προϋπολογισμού και των μεταρρυθμίσεων και για το πώς αυτή πρεπει να συνεχιστεί». Και όλα αυτά «συνοδεύονται από τους θεσμούς, από το Eurogroup, στο πλαίσιο αυτού το οποίο ονομάζεται μεταπρογραμματική επιτήρηση.

Σε αυτό δεν έχει αλλάξει τίποτα στη γερμανική θέση», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κληθείς, δε, να απαντήσει αν επί της αρχής υπάρχει η δυνατότητα για χαμηλότερα πλεονάσματα, ο κ. Ζάιμπερτ περιορίστηκε να επαναλάβει ότι «ισχύουν οι συμφωνίες οι οποίες έχουν συναφθεί μεταξύ της Ελλάδας και τ

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.