ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ: ΑΚΡΑΙΟΙ «ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ «ενοικιαστές» στρέφουν αλλού τη ΝΔ

Παράλληλα, η Κ. Παπακώστα επισημαίνει ότι «οι ύμνοι τεραστίων δυτικών προσωπικοτήτων, κρατών αλλά και ξένων ΜΜΕ στη στάση μας, δείχνουν ότι συνεχίζουμε στο δρόμο που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής χάραξε».

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη απαντώντας στις κατηγορίες ότι η ψήφος της είχε να κάνει με την …καρέκλα της δηλώνει: «Την “κριτική” αυτή διεθνώς τη γνωρίζουμε ως “δολοφονία χαρακτήρα” και είναι ένα “σπορ” στο οποίο με ιδιαίτερη “επιμέλεια” επιδίδεται τον τελευταίο καιρό τόσο η ακροδεξιά ομάδα που ποδηγετεί την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας όσο και τα φιλικά προς αυτήν μέσα ενημέρωσης».

Ερωτηθείσα από το Πρακτορείο εάν θα την έβρισκε σύμφωνη μία λύση ώστε να διαθέτουν προνόμια πολιτικοί αρχηγοί χωρίς να διαθέτουν Κοινοβουλευτική Ομάδα, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη σημειώνει: «Σε ανύποπτο χρόνο ήμουν η πρώτη και μόνη όταν απευθύνθηκα στον πρόεδρο της Βουλής ζητώντας να λύσει με θεσμικό τρόπο το ζήτημα των ανεξάρτητων βουλευτών όταν κανέναν δεν τον απασχολούσαν αυτά τα θέματα» ενώ αναφερόμενη στον Πάνο Καμμένο υποστηρίζει ότι «δεν ενδιαφέρεται για την παρούσα Κοινοβουλευτική του Ομάδα αλλά για το να μην εξαντλήσει η κυβέρνηση τη συνταγματική της θητεία» και συνεχίζει λέγοντας «αυτή του η στάση βοηθά τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα ανοικτά μέτωπα που έχει με τον οποίον μάλιστα δεν αποκλείω ότι θα συνεργαστεί».

Παράλληλα, η κ. Παπακώστα τονίζει ότι «είναι ιδιαίτερα σημαντικό η παρούσα κυβέρνηση να εξαντλήσει τη θητεία της, με στόχο να ολοκληρώσει το κρίσιμο νομοθετικό της έργο, το οποίο επαναφέρει στην κανονικότητα την ελληνική κοινωνία, διορθώνοντας καταστροφικά λάθη που έγιναν στην περίοδο της κρίσης».

Τέλος, ερωτηθείσα πού κατατάσσει ιδεολογικά τη ΝΔ σήμερα, η κυρία Παπακώστα δηλώνει: «Ως προς το αν η ΝΔ κινείται στην άκρα Δεξιά σας παραπέμπω στις πρόσφατες αιτιάσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της. Πάντως η καραμανλική παράταξη είναι στον πυρήνα της κεντροδεξιάς ανεξάρτητα από το αν ακραίοι “αλεξιπτωτιστές” και ευκαιριακοί “ενοικιαστές” προσπαθούν να την στρέψουν αλλού. Με έχει απογοητεύσει πολύ η σημερινή ΝΔ».

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.