Γιώργος Αυτιάς: Με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ στο οποίο επικεφαλής θα είναι ο πρώην πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ φαίνεται να κλειδώνει ο Γιώργος Αυτιάς.

Σύμφωνα με το iEidiseis.gr στη λίστα θα είναι οι νυν ευρωβουλευτές, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελίζα Βόζενμπεργκ και Θοδωρής Ζαγοράκης.

Η Μαρία Σπυράκη, νυν εκπρόσωπος της ΝΔ, θα είναι υποψήφια στην Ά Θεσσαλονίκης και θα εγκαταλείψει την Ευρωβουλή, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα είναι υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο η Σοφία Ζαχαράκη, νυν αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου.

Το ενδιαφέρον είναι ότι έχει σχεδόν κλειδώσει η υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Γιώργου Αυτιά, ενώ αν και του έγινε πρόταση, δεν το έχει αποφασίσει ακόμα ο επίσης γνωστός αρθρογράφος των Νέων και του Βήματος, Γιάννης Πρετεντέρης.

Υποψήφια θα είναι η νυν βουλευτής της Β Αθηνών, η «σαμαρική» Αννα- Μισέλ Ασημακοπούλου που ήδη κάνει προεκλογικό αγώνα με τη στήριξη του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη.

Στη λίστα θα είναι επίσης ο πρώην επικεφαλής του γραφείου της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα Γιώργος Κρεμλής και ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, αλλά και ο Δημήτρης Μελάς που ασχολείται με τα αγροτικά θέματα και διετέλεσε και υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός πρώην γραμματέας Παραγωγικής Ανασυγκρότησης επί πρωθυπουργίας Βασιλικής Θάνου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.