ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (SIEMENS) και της πιο χυδαίας διαπλοκής

Παρατηρούμε με μεγάλη έκπληξη ειδικά για την πλην κάλυψη της ΝΔ, την χυδαία προσπάθεια να επανέλθει ο Σημιτης ως σωτήρας του πολιτικού συστήματος.
Με μια μητσοτακική ΝΔ να σιωπά ακόμα και όταν γίνονται οι επιθέσεις στον Κώστα Καραμανλή, από τα μέλη της εγκληματικής συμμορίας που κατέστρεψε την Ελλάδα.
Ας θυμίσουμε λοιπόν ΠΟΙΟΣ είναι ο καταστροφέας της σύγχρονης Ελλάδας, ο εγκληματίας Κώστας Σημίτης.
Είναι ο πολιτικός εφιαλτης που ξεκίνησε την καριέρα του με τα Ιμια. Που δημιούργησε τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο ώστε να ξεκινήσει το κολοσσιαίο φαγοπότι με τα εξοπλιστικά.
Ως πρωθυπουργος στηρίχθηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο και στον Γιαννο Παπαντωνίου, τοποθετώντας τους στα κορυφαία υπουργεία με πλήρη εμπιστοσύνη. Παρά τις καταγγελίες, και τους διατήρησε μεχρι τέλους.
Ο ηθικός αυτουργός, ο ένοχος του εθνικού εγκλήματος του χρηματιστηρίου, που κόστισε 66 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΞΙΕΣ 1999, τα οποία έφυγαν εκτός Ελλάδας μέσω οφσορ από τους συνεργούς του! Ναι, μόνον το σκανδαλο του χρηματιστηρίου αρκεί για να εξηγήσει το ποιός ευθύνεται για την χρεοκοπία της Ελλάδας.
Ο ανθρωπος που οργαωσε και εκτέλεσε το σκανδαλο της εισόδου στην ΟΝΕ. Με την ληστρική ισοτιμία και τα εγκληματικά Swaps.
Ο Σημίτης Των Ολυπιακων Αγώνων, κόστους 10 δις για υπερτιμολογημένα έργα για τα οποία ουδείς λογοδότησε.
Ο Σημίτης του Τσουκάτου, της Siemens, του σκανδάλου «Αθήνα 1997»
Ο ανθρωπος που παρέδωσε στον Κώστα Καραμανλή χρεος 110%! Όταν όλη η Δύση κατέγραφε πρωτοφανείς οικονομικές επιδόσεις!
Όταν λοιπόν κάποιοι θρασύτατοι μιλούν για τα «ορφανά του Άκη», ας θυμηθούν ποιόν στήριξε λυσσαλέα ο ίδιος ο Άκης στην Θεσσαλονίκη:
Τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ!
Διότι φυσικά ουδείς στον ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε τα εγκλήματα του Άκη.
Ποιοι κάλυψαν τον Ακη στην εξεταστική; Ο Βενιζέλος και ο Λοβερδος! Που με χυδαία ψέμματα εξαπατούσαν τον Ελληνικό λαό ισχυριζόμενοι οτι οι λογαριασμοί του Άκη ήταν… αριθμοί τηλεφώνου!
Και φυσικά, ο δημιουργός και συνεργός του Άκη, ο Κώστας Σημίτης, δεν προτείνεται ως σωτήρας από κανέναν ΣΥΡΙΖΑ. Από την φυσική συνεχεια των Άκηδων προτείνεται, αλλά ο Ελληνας δεν ειναι χρυσόψαρο…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.