ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ συμφωνία Πρεσπών: Κρίμα κύριε Πρόεδρε…

Σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξαπολύει ο Πάνος Καμμένος για την συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας με τον προσφιλή του τρόπο, δηλαδή με ανάρτηση στο Twitter, συγκρίνει τον Προκόπη Παυλόπουλο με τον Πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβανόφ, λέγοντας χαρακτηριστικά: Για πρώτη φορά Αρχηγός κράτους δέχεται να υπογράψει διμερή συμφωνία που ο ομόλογός του έχει αρνηθεί να υπογράψει και να νομιμοποιήσει”.

Υπενθυμίζεται πως ο Γκιόρκι Ιβανόφ, σφοδρός πολέμιος της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ, αρνήθηκε να την υπογράψει προκαλώντας πολιτική κρίση στην γειτονική χώρα. Τελικά την συμφωνία υπέγραψε ο Πρόεδρος της Βουλής των Σκοπίων.

Όμως ο Πάνος Καμμένος επιφυλάσσει κι ένα φαρμακερό σχόλιο για τον Προκόπη Παυλόπουλο: “Κρίμα κ. πρόεδρε… το περίμενα…” γράφει επί λέξει.

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου:

 

“Απασφάλισε” ο Καμμένος

Η ολομέτωπη επίθεση που εξαπολύει ο Πάνος Καμμένος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά την σύγκρουση με την κυβέρνηση της οποίας μέχρι πριν μόλις λίγες μέρες ήταν εξέχων μέλος, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Newsit.gr η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με τον “τυφώνα” Πάνο Καμμένο λίγες μόνο ώρες μετά την ψήφιση της συμφωνίας των Σκοπίων. Ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, εμφανίζεται αποφασισμένος να τραβήξει τα πράγματα στα άκρα καθώς θεωρεί ότι πίσω από την διάλυση της κοινοβουλευτικής του ομάδας βρίσκεται ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης , ο οποίος θέλει να τον εκδικηθεί μετά από τα όσα είπε για την 17 Νοέμβρη και τον γιό του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στην Κυβέρνηση βλέπουν ότι μέρα με την ημέρα τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα καθώς ο Πάνος Καμμένος έχει απασφαλίσει και εμφανίζεται έτοιμος για όλα προκειμένου να διαγράψει την συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ ….

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.