Ο Γεωργιάδης δραπέτευσε για να μην ψηφίσει κατά του Παπαντωνίου


Διαβάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα στης ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, το ανήκουστο! Οτι ο Τομεάρχης Αμυνας και αντιπρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας Αδωνης Γεωργιάδης προσπαθεί να βρεί δικαιολογία ώστε να μην παρευρεθεί στην ψηφοφορία που αφορά τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στον τομέα της Αμυνας.

Η «προφητική» στήλη εξηγούσε ότι ήθελε να αποφύγει να εκπροσωπήσει την ΝΔ για την σύσταση της ειδικής προκαταρκτικής επιτροπής λόγω της σχέση του υιου Γιάννου με την ΝΔ, ο οποίος επελέγη μετά την αξιολόγηση του…βιογραφικού του.

Μένουμε άφωνοι, με τις «προφητικές» ικανότητες της εφημερίδας, τελικά ο  Γεωργιάδης έβγαλε φωτογραφία στο twitter από θεατρική παράσταση στο εξωτερικό για να μας «επιβεβαιώσει» το «κώλυμα» .

Αλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι τον πληρώνουμε 10.000/μηνα για να βλέπει θεατρικές παραστάσεις κι όχι για να είναι παρόν στην Βουλή για ασήμαντα θέματα όπως η διασπάθισης δισεκατομμυρίων από τα λεφτά των φορολογουμένων. Αν ποτέ γίνει και Υπουργός Αμυνας θα ξέρει να κάνει θέατρο στον Ερντογαν και θα του κάνει τα μουτρά κρεας με 10 tweet και 200 retweet από τα αδωνοτρόλ που έχει στην υπηρεσία του.

ns_CEFtH

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.