ΣΥΡΙΖΑ: ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ Μητσοτάκη για τις Πρέσπες

Για «προσχηματική» διαφωνία με τη Συμφωνία των Πρεσπών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Το κυβερνητικό κόμμα αναφέρει επίσης, ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν είπε «τίποτα καινούργιο και τίποτα ουσιαστικό» και επανέλαβε τον στόχο της κυβέρνησης, οι εκλογές να διεξαχθούν τον Οκτώβριο.

Πιο αναλυτικά:

«Ο κ. Μητσοτάκης επιτέλους εμφανίστηκε. Μετά από τόσες ημέρες σιωπής και αμηχανίας έδωσε σήμερα μία συνέντευξη χωρίς όμως να μας πει τίποτα καινούργιο και τίποτα ουσιαστικό.

Πέρα από το να επιβεβαιώσει ότι η διαφωνία του με τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι εντελώς προσχηματική, τόσο που δεν τόλμησε ούτε πρόταση μομφής να καταθέσει.

Το πιο ενδιαφέρον ίσως, είναι το γεγονός ότι και ο ίδιος συνειδητοποίησε μετά από 3,5 χρόνια που διαρκώς ζητά εκλογές, ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη θητεία της. Κάλλιο αργά παρά ποτέ»….

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.