Γονατιστή στον Καραμανλή η Ντόρα – Τι συζήτησαν ο πρώην πρωθυπουργός με τη βουλευτή της ΝΔ

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είχε το πρωί της Τρίτης η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, στο πολιτικό γραφείο του.
Όπως έγινε γνωστό, συζήτησαν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μίλησαν και για τον υπουργό Αμύνης Πάνο Καμμένο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έκανε αναφορές στην καραμανλική παράδοση της ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόπειρα της Ντόρας Μπακογιάννη να ρίξει γέφυρες προς το καραμανλικό στρατόπεδο, μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός από τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και μετά τις αναφορές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε “τσάμπα μάγκες” έπεσε στο κενό. 
Συνομιλητές του Κώστα Καραμανλή, αναφέρουν ότι παρά την απόπειρα της τρεμάμενης Ντόρας – μετά τις  τελευταίες τοποθετήσεις καραμανλικών σε βάρος της νέας ηγεσίας της ΝΔ-  να προσεγγίσει για λογαριασμό της Αγίας Οικογένειας τον πρώην πρωθυπουργό ώστε να βολιδοσκοπήσει τις κινήσεις του εκείνος “δεν ξεχνά”. Και πως είναι δυνατόν πέσουν γέφυρες όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και όλο το σύστημα Μητσοτάκη ευθυγραμμίζονται πλήρως με το σύστημα Σημίτη βγαίνοντας να στηρίξουν ακόμη και τον Γιάννο Παπαντωνίου για την υπόθεση των εξοπλιστικών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.