Το ότι άνθρωποι σαν τον Σημίτη βρίσκονται στο απυρόβλητο και το ΠΑΣΟΚ χρωστά 200 εκατομμύρια, είναι πράγματι ζήτημα Δημοκρατίας

Ειναι όντως αδιανόητο τουλάχιστον 8 στελέχη της κυβέρνησης Σημίτη να εμπλέκονται σε κακουργηματικές πράξεις, χωρίς να υπολογίζουμε σκάνδαλα σαν αυτό που εμπλέκεται ο πρώην σύζυγος της κ. Γεννηματά, και ο κύριος Σημίτης να βρίσκεται στο απυρόβλητο. Να υπάρχουν μέσα – που υποτίθεται ότι υπηρετούν θεσμικά την δημοκρατία – και να του δίνουν βήμα μόνο και μόνο για να υπερασπίζεται εγκληματικές πράξεις.

Υπάρχει όμως άλλο ένα στοιχείο. Ένα στοιχείο που καταδεικνύει πλήρη καταστρατήγηση του πολιτεύματος. Το ότι ένα κόμμα του 4%, όπως το κόμμα της κυρίας Γεννηματά, εκτός από το ότι έχει καταστρατηγήσει το νόμο περί της λειτουργίας των κομμάτων παίρνοντας εκατομμύρια μαύρο χρήμα, έχει δανειστεί πάνω από 200 εκατομμύρια €! Αλήθεια, πόσα κόμματα στην Ελλάδα έχουν δανειστεί τέτοιο ποσό; Δηλαδή ένα κόμμα ξεκινά με 200 εκατομμύρια στο ταμείο του την δημοκρατική διαδικασία των εκλογών και ένα άλλο με άδειο ταμείο. Καταλύοντας την ίδια την ουσία του πολιτεύματος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.