Τσίπρας: Στις 21 Μαΐου οι πολίτες επιστρέφουν τον λογαριασμό, στις 22 προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών συνεχίζει να ανεβαίνει το Γολγοθά της ακρίβειας. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις σηκώνουν πλέον τα χέρια ψηλά μπροστά στην αισχροκέρδεια, γιατί πολύ απλά δεν βγαίνει ο λογαριασμός», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μετά την περιοδεία του στην αγορά της Λειβαδιάς.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση φαίνεται να συνεχίζει να είναι στον κόσμο της. Ο υπουργός Ανάπτυξης μας λέει ότι ήδη οι τιμές έχουν πέσει, ο άλλος όμως των Οικονομικών μας λέει ότι παρά το 16% του πληθωρισμού στα τρόφιμα, οι τιμές θα ανέβουν και άλλο», είπε χαρακτηριστικά. «Αυτή η περιπέτεια έρχεται η στιγμή που θα τελειώσει. Έμειναν λίγες εβδομάδες υπομονής και η μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος έρχεται», τόνισε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λίγο μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών.

«Στις 21 του Μάη οι πολίτες θα επιστρέψουν στην κάλπη τον λογαριασμό που δεν βγαίνει. Και την επόμενη κιόλας μέρα, χωρίς δεύτερες εκλογές και περιπέτειες, μία προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγέννησης της πατρίδας μας, της ανάταξης της οικονομίας, της στήριξης της κοινωνίας», κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.