Ο Υφυπουργός Μεταφορών δίνει εντολή στον σταθμάρχη να σταματήσει να μιλάει ο άλλος σταθμάρχης!!!!

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ  κ. Μ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ούτε εντός της Βουλής ούτε εκτός της Βουλής να παραπληροφορεί την ελληνική κοινωνία. Για αυτό είμαστε σήμερα εδώ στο σταθμαρχείο Λάρισας να δείξουμε ότι αυτός ο πίνακας, το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί και λειτουργούσε και την νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Μιχάλης Παπαδόπουλος

ΛΕΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μία χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 από την έξοδο του σταθμού και 1,5 με 2 από το νότιο τμήμα. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ. Βγήκε εντελώς εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί» ξεκαθάρισε ο σταθμάρχης, ο οποίος σε σχόλιο της δημοσιογράφου ότι δεν είναι τηλεδιοίκηση αυτό που παρουσιάζεται, ο ίδιος ξεκαθάρισε «είναι τοπικός χειρισμός». 

Ο Υφυπουργός Μεταφορών δίνει εντολή στον σταθμάρχη να σταματήσει να μιλάει ο άλλος σταθμάρχης!!!!

ΦΩΤΟ1:Ο κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ δίνει εντολή στον σταθμάρχη να σταματήσει να μιλάει ο άλλος σταθμάρχης

ΦΩΤΟ 2 :Ο άλλος σταθμάρχης δίνει εντολή στον άλλο σταθμάρχη λέγοντάς του ”Τέλος…”

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο που ο Υφυπουργός δίνει εντολή να σταματήσουν οι απαντήσεις από τον σταθμάρχη!!!

Ολόκληρο το βίντεο (δείτε από το 4:50′)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.